Syöpäsairaudet

Syöpäsairaudet

Ymmärrys syövästä on lisääntynyt viime vuosina, mutta edelleen on syöpätyyppejä, joihin lääketiede ei ole löytänyt parantavia hoitoja.

Vielä joitakin vuosikymmeniä sitten syöpää ajateltiin vain yhtenä sairautena, mutta nyt tiedämme, että on olemassa yli 200 eri syöpätyyppiä. Edelleen useita syöpiä ja niiden alatyyppejä on vaikea hoitaa ja hoitotuloksissa on suuria eroja.

Syöpätautien ilmaantuvuuden kasvuun liittyy ikääntyvä väestömme. Syövän tiedetään myös olevan kytköksissä useisiin tekijöihin, kuten ruokavalioon ja ympäristöön. Syöpätaudit kuormittavat yhä enenevissä määrin yhteiskuntaa ja terveydenhuoltojärjestelmää. 

Visiomme on ehkäistä syöpää ja tarjota hoitokeinoja kaikkiin sen muotoihin. Haluamme ymmärtää kattavasti sairautta, sen moninaisuutta ja vaikutuksia potilaisiin. Panostamalla tieteelliseen ja teknologiseen tutkimukseen syvennämme ymmärrystämme syövän biologiasta ja immunologiasta, jotta tämä visio toteutuisi nopeammin.

Olemme yli 50 vuoden ajan kehittäneet innovatiivisia lääkkeitä ja diagnostiikkaa, jotka auttavat ehkäisemään, havaitsemaan, diagnosoimaan, hoitamaan ja monitoroimaan syöpää.

Pyrimme muuttamaan syöpää sairastavien ja heidän läheistensä elämää. Keskitymme syövän ennaltaehkäisyn edistämiseen, tietoisuuden lisäämiseen sekä innovatiivisten seulonta- ja diagnostiikkateknologioiden kehittämiseen. Lääke- ja diagnostiikkaliiketoimintamme yhdessä vahvan tuotekehitys-portfoliomme kanssa mahdollistavat meille hyvät edellytykset tarjota yksilöllisiä ratkaisuja terveydenhuollon käyttöön.


M-FI-00003899

Lisää tietoa

Lisää tietoa sairauksista

Katso lisää tietoa sairauksista

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot