Käyttöehdot

Kiitos sinulle, joka vierailet Rochen verkkosivustolla tai olet meihin muuten sähköisesti yhteydessä.  Vierailemalla Rochen verkkosivulla hyväksyt nämä käyttöehdot (”Käyttöehdot”) ja sitoudut noudattamaan niitä.

Luethan nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä. Ethän käytä palvelua, mikäli et hyväksy näitä Käyttöehtoja.

Tätä verkkosivustoa operoi Suomessa Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy (sisaryhtiöidemme kanssa jäljempänä “Roche” tai “me”). Kummankin mainitun yhtiön toimipaikka sijaitsee osoitteessa Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo. Alla olevat käytäntömme koskevat olemassa olevia ja mahdollisia asiakkaitamme sekä muita henkilöitä, jotka ovat meistä yrityksinä tai meidän tuotteistamme ja palveluistamme kiinnostuneita.

Kaikki oikeudet tähän verkkosivuun kuuluvat Rochelle tai sen yhteistyökumppaneille ja/tai lisenssinantajille. Tämän verkkosivun tai sen sisällön kaikenlainen käyttö ilman Rochen etukäteistä kirjallista lupaa on kielletty. Rochen logon kaikenlainen käyttö on ehdottomasti kielletty.

Käyttäjä antaa Rochelle ja sen konserniyhtiöille ja yhteistyökumppaneille peruuttamattoman, maailmanlaajuisen ja maksuttoman oikeuden käyttää haluamallaan tavalla verkkosivulle tuottamaansa sisältöä. Tällainen käyttö voi olla esimerkiksi kopioimista, näyttämistä, julkaisemista tai yhdistämistä muihin tietoihin.

Roche pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa verkkosivun sisältöä ilman etukäteistä ilmoitusta. Roche ei takaa, että verkkosivu olisi aina saatavilla keskeytyksittä tai häiriöittä.

Verkkosivun sisältö on yleistä terveystiedotusta, eikä mitään osaa siitä tule pitää lääketieteellisenä kannanottona tai ohjeena yksittäisen henkilön sairauteen tai hoitoon tai muunakaan toimena, joka voitaisiin tulkita terveydenhuollon ammattihenkilön ja potilaan väliseksi suhteeksi. Roche ja sen yhteistyökumppanit pyrkivät parhaansa mukaan varmistamaan, että palvelun sisältö on mahdollisimman paikkaansapitävää. Roche ei kuitenkaan voi taata palvelun kautta annettavien tietojen oikeellisuutta, tehokkuutta tai tarkoituksenmukaisuutta. Kukin verkkosivun kävijä vastaa itse täysin verkkosivun käytöstään.

M-FI-00002304

Yhteystietomme

Roche Oy
Revontulenpuisto 2 C
PL 112

02101 Espoo

Roche Diagnostics Oy
Revontulenpuisto 2 C
PL 69

02101 Espoo

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot