Haluatko lisää tietoa Rochen toiminnasta Suomessa tai vaikkapa haastatella asiantuntijaa artikkeliisi? Tältä sivulta löydät yhteystietomme medialle, tiedotteita, tietoa tapahtumista ja alamme ajankohtaisia uutisia.

Lääkeliiketoiminnan järjestämät tapahtumat terveydenhuollon ammattilaisille RochePro -alustalla

Mikä on tekoälyn rooli tulevaisuuden terveydenhuollossa tai biopankkien rooli uusien hoitomuotojen kehityksessä? Kuuntele Rochen mielenkiintoista podcast-sarjaa ja tiedät.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka valmistaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, hematologisten sairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Toimimme yli 100 maassa yli 90 000 työntekijän voimin.

Olemme maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa sekä edelläkävijä syövän kudosdiagnostiikassa ja diabeteksen hoidossa.

Haluamme edistää yksilöllistä terveydenhoitoa. Tavoitteemme on kehittää yhä yksilöllisempiä lääkkeitä ja tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopivaa hoitoa.

Olemme erikoistuneet sairaalalääkkeisiin ja innovatiivisiin syöpähoitoihin. Meillä on myös laaja tuoteportfolio neurologisten sairauksien, keuhkosairauksien, immunologisten sairauksien ja hematologisten sairauksien hoitamiseen.

Suomessa Rochella on toimipisteet Espoossa, Kuopiossa, Oulussa ja Turussa. Roche Oy:n palveluksessa on noin 70 työntekijää ja Roche Diagnostics Oy:n palveluksessa noin 80 työntekijää.

Kehittämämme laitteet ja testit ovat käytössä Suomen suurimmissa sairaalalaboratorioissa ja lähes kaikissa kliinisiä testejä tekevissä julkisen ja yksityisen puolen yksiköissä. Laitteillamme tehdään Suomessa noin 55 miljoonaa potilastestiä vuosittain.

© 2022 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.