Diagnostiikka

Diagnostiset ratkaisumme

Kehitämme diagnostisia testejä, laitteita ja digitaalisia ratkaisuja, jotka muuttavat terveydenhuoltoa
In vitro -testit

In vitro -diagnostiikalla tarkoitetaan testejä, joiden avulla ihmiskehosta otetuista veri- tai kudosnäytteistä on mahdollista havaita sairaudet, potilaan tila ja infektiot. IVD:n avulla lääkärit pystyvät diagnosoimaan potilaita tehokkaasti ja tarjoamaan asianmukaista hoitoa, joka puolestaan johtaa kustannustehokkaaseen hoitoon potilaan hoitopolun kaikissa vaiheissa.

In vitro -testien kehittäminen, valmistus ja tuotanto esimerkiksi syövän, diabeteksen, Covid-19 -taudin, hepatiitin ja papilloomaviruksen diagnosoimiseksi on ydinliiketoimintaamme. Toimitamme laboratorioihin sekä testejä että laitteita.

Laitteet

Suurin osa in vitro -testeistämme suoritetaan erikokoisilla diagnostisilla laitteilla, jotka kehitämme ja valmistamme joko itse tai kumppaneidemme kanssa. 

Laboratorioiden diagnostisissa järjestelmissä hyödynnetään erittäin edistynyttä teknologiaa. Analyyttiset laboratoriolaitteet ovat täysin automatisoituja ja kehittynyt automaatio vähentää virheiden mahdollisuutta, ja sen avulla laboratoriot pystyvät tuottamaan korkealaatuisia testituloksia erittäin tehokkaasti.

Digitaaliset terveysratkaisut - navify®

Muutamme terveydenhuoltoa innovaatiolla ja yhteistyöllä. Näyttöön perustuvan lähestymistavan avulla syvempään ymmärrykseen ja tietoon perustuvat digitaaliset terveysratkaisumme pyrkivät tukemaan potilaiden hoitoa.

Meillä Rochella on vahva perinne terveydenhuollon innovaatioissa ja hoidon uudistamisessa. Yhteistyössä toimivien, avoimien digitaalisten ekosysteemien avulla voimme hyödyntää diagnostiikkatietoja ja muuttaa ymmärryksen syvällisemmäksi. Tutkimuksellinen asiantuntijuus voi puolestaan auttaa päätöksenteossa ja parantaa laboratorioiden ja klinikoiden tehokkuutta.

Tutustu Rochen digitaalisiin terveysratkaisuihin:

Kenelle?

Tarjoamme laboratorioille ohjelmistoja, jotka tukevat erikoislääkäreiden diagnostista työtä: esimerkiksi patologit pystyvät tulkitsemaan kudosnäytteitä tekoälyn avulla.

Kehitämme myös ratkaisuja, jotka automatisoivat ja yhdistävät laboratorion kaikki osa-alueet ja laitteet. Ratkaisumme tehostavat laboratorion toimintaa ja vähentävät virheille altistumista samalla, kun potilaat hyötyvät korkealaatuisista laboratoriotuloksista. 

Päätöksentekoa tukevien diagnostisten testien lisäksi tarjoamme tukea kliiniseen päätöksentekoon: algoritmit ja tekoäly ehdottavat hoitovaihtoehtoja yksilöllisten potilastietojen ja viimeisimpien lääketieteellisten tietojen perusteella. Näin lääkärit pystyvät valitsemaan datan avulla optimaalisen hoidon jokaiselle potilaalleen.

Potilaille tarjoamme pääasiassa itsearviointiin tarkoitettuja digitaalisia diagnostiikkaratkaisuja. Esimerkkinä älypuhelinsovellus, joka auttaa diabeteksen hallinnassa. Kehitämme myös työkaluja, joiden avulla testitulokset voidaan toimittaa nopeasti potilaiden älypuhelimiin. Niistä on erityisen paljon hyötyä alueilla, joissa on vähäiset terveydenhuollon resurssit.

Roche Diagnosticsin tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet

Klikkaa navify® Portal/eLabDoc -palveluun ja lataa tarvitsemasi dokumentit

Roche 360° Service Solutions

Roche 360° Service Solutions on palveluratkaisu, joka tarjoaa täyden tukipalvelukonseptin laboratoriosi koko elinkaaren ajan - suunnitteluvaiheesta toteutukseen, ylläpitoon ja jatkuvaan parantamiseen. Palvelu auttaa sinua vahvistamaan kliinistä päätöksentekoa ja mahdollistamaan paremmat potilastulokset.

Löydä lisää

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot