Ratkaisut

Yrityksemme on kehittänyt toimintansa alusta lähtien innovatiivisia, terveydenhuoltoa mullistavia ratkaisuja kroonisiin ja vakaviin sairauksiin. Olemme sitoutuneita kehittämään lääkehoitoja ja diagnostisia ratkaisuja, joilla voidaan parantaa ihmisten elämää ja arkea. Haluamme varmistaa, että potilailla on viiveetön ja yhdenvertainen pääsy hoitoihin ja että terveydenhuoltojärjestelmää uudistetaan kestävällä tavalla sekä yksilöiden kuin yhteiskunnan näkökulmasta.

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot