Tietoa sairauksista

Otamme potilaan näkökulman huomioon työmme ja tuotekehityksemme jokaisessa vaiheessa. Haluamme auttaa sekä potilaita että heidän läheisiään ymmärtämään sairautta ja sen oireita paremmin.

Me edistämme tiedettä ja pyrimme siihen, että jokaisella on mahdollisuus tarvitsemaansa terveydenhuoltoon, nyt ja tulevaisuudessa.

Rakennamme maailmaa, jossa meillä kaikilla on enemmän aikaa läheistemme kanssa.

Sairauksien ja niiden syntymekanismien tunteminen tukee uusien diagnostisten menetelmien ja hoitovaihtoehtojen kehittämistä sairastuneiden hyväksi. Investoimme Rochella tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain yli 20 % liikevaihdostamme.

Tältä sivulta löydät lisää tietoa niistä sairauksista, joiden parissa toimimme Suomessa.

M-FI-00003899

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot