Innovaatiot

Ratkaisemme terveydenhuollon vaikeimpia haasteita intohimolla, etsimällä itsenäisesti ratkaisuja ja panostamalla vahvaan T&K -rakenteeseen.
Haluamme tarjota potilaille jatkuvasti parempia terveydenhoitoalan innovaatioita. Nämä innovaatiot syntyvät monimuotoisen tieteellisen tutkimuksen ja teknologian avulla.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka tuo yhteen lääkealan, diagnostiikan ja terveystiedon erityisosaamista. Tämä antaa yrityksellemme erityisaseman kehitettäessä yksilöityjä ratkaisuja potilaan hoitopolun eri vaiheisiin. Rochella on lääkekehitysyksiköt Sveitsissä, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Tämän lisäksi toimimme yhdessä laajan yhteistyökumppanien verkoston kanssa.

Tutkimuskohteemme

Olemme erikoistuneet sairaalalääkkeisiin ja uudenlaisiin syöpähoitoihin. Meillä on myös laajoja tutkimusohjelmia neurologisten sairauksien, keuhkosairauksien, immunologisten ja hematologisten sairauksien sekä silmäsairauksien alueilla. Tavoitteemme on kehittää yhä yksilöllisempiä lääkkeitä ja tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopivaa hoitoa. Investoimme vuosittain merkittävän osan liikevaihdostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Roche on maailmanlaajuisesti yksi eniten lääketieteellistä tutkimusta tekevistä yrityksistä ja panostamme vahvasti tutkimustoimintaan myös Suomessa.

Tarkka ja luotettava laboratoriodiagnostiikka on pohjana yksilölliselle terveydenhuollolle, joten diagnostiikan merkitys kasvaa jatkuvasti väestön ikääntyessä ja sairauksien kroonistuessa. Myös uusien tautien tunnistaminen ja pandemioiden hallitseminen edellyttävät luotettavien laboratoriotestien jatkuvaa kehitystyötä. Roche Diagnostics on tämän kehitystyön arvostetuimpia osaajia. Kehittämämme laitteet ja diagnostiset testit ovat käytössä Suomen suurimmissa sairaalalaboratorioissa ja lähes kaikissa kliinisiä testejä tekevissä julkisen ja yksityisen puolen yksiköissä.

Ota meihin yhteyttä

Vaihde:

Vaihde:

Tilaukset:
Ostolaskut:

Lisää tarinoita

Kaikki tarinat

Löydä lisää

Genomiprofilointi

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot