Diabeteksen hoito

Roche Diabetes Care on Accu-Chek –tuotteiden valmistajana johtava verensokerin seurantalaitteiden ja insuliinipumppujen valmistaja. Yli 40 vuoden kokemuksella pyrimme auttamaan diabeetikkoja seuraamaan ja hallitsemaan verensokeriaan paremman elämänlaadun saavuttamiseksi.

Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten, valtion virastojen ja terveydenhuollon instituutioiden kanssa pystymme tarjoamaan innovatiivisia, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita vastaavia tuotteita sekä ratkaisuja diabeteksen hoitoon. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja voidaksemme taata paremman verensokerin hallinnan asiakkaillemme.

Tuotteemme ja palvelumme pyrkivät muuttamaan potilaan elämänlaatua parempaan. Roche on sitoutunut poikkeukselliseen asiakastyytyväisyyteen, joka on saavutettu alamme omistautuneiden ja lahjakkaiden ihmisten avulla, ja jonka ansiosta olemme saavuttaneet johtavan asemamme terveydenhuollon alalla.

Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille arvokasta tietoa nopeamman ja tarkemman päätöksenteon tueksi, jotta potilastyytyväisyys paranisi ja yhä useampi potilas pääsisi hoitotavoitteeseensa, vähentäen siten terveydenhuollon kustannuksia.

Kehitämme diabeteksen hoitoon digitaalista palvelualustaa, joka kerää sairauteen liittyvää tietoa yhteen paikkaan, josta se on helposti jaettavissa. Tarjoamme potilaskeskeisen avoimen ekosysteemin, jossa toimivat sujuvasti niin omat kuin kumppaneidemme ja muiden toimijoiden ratkaisut ja laitteet.

Ota yhteyttä


Mittarit arkisin klo 9.00 – 18.00
Insuliinipumput 24h

Löydä lisää

Ota yhteyttäRoche Diabetes CareAccu-Chek-tuotteetmySugr-sovellus (iPhonelle)mySugr-sovellus (Androidille)

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot