Hematologia

Luotettavaa hematologian analytiikkaa

Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Roche Diagnostics tarjoaa luotettavia työnkulkuratkaisuja laboratorioiden tehokkuuden ja potilasturvallisuuden parantamiseksi. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja standardoida ja optimoida prosesseja hematologian laboratorioissa. Sysmex on kliinisen hematologian analysaattoreiden, tietojärjestelmien ja palveluiden johtava yritys maailmalla, ja Roche Diagnostics toimii Sysmexin virallisena jälleenmyyjänä Suomessa.

Sysmexin hematologian analysaattorit laadukkaaseen tulkintaan

Kliininen hematologia on intensiivinen, palkitseva ja vaativa erikoisala. Sille on ominaista kokonaisvaltainen lähestymistapa kliiniseen hoitoon, joka kattaa myös hyvän laboratoriokäytännön.

Sysmexin analysaattoreita käyttävät laboratoriot pystyvät tarjoamaan kliinikoille luotettavaa tulkintaa verinäytteiden laboratoriotiedoista.

Palvelutarjonnasta löytyvät niin raskaan sarjan täysautomaatioratkaisut kuin pieneen tilaan menevät, mutta tehokkaat yksittäiset analysaattorit. Uusi XR-sarja on Sysmexin lippulaiva laboratoriohematologiaan. Lisäksi valikoimasta löytyy luotettava XN-sarja, 3-differentiaalilaitteet sekä ratkaisut värjäysanalytiikkaan.

Tutustu Sysmexin tuotteisiin:
 • Jatkuva, täysautomatisoitu ja yhtenäinen työnkulku rutiinista erikoistestaukseen

 • Modulaariset komponentit luovat saumattoman automaatiolinjan, joka on räätälöity yksittäisiin työnkulkuskenaarioihin

 • Skaalautuva suorituskyky jopa 24 XR/XN-sarjan analyysimoduulilla yhdessä kokoonpanossa

 • Mukautuu tuleviin vaatimuksiin erittäin joustavilla konfigurointivaihtoehdoilla ja prosessointiominaisuuksilla

 • Yhdistettävä kaikkiin tärkeimpiin TLA-järjestelmiin

Lue lisää XR-9000 (EN)Lue lisää XN-9100 (EN)

Yhdistämällä kaksi XR/XN-1000 -analysaattoria saadaan toiminallisuuksiltaan tuplasti tehokkaampi paketti (XR/XN-2000).

 • Täysin skaalautuva, kahden yksikön erillinen hematologinen analysaattori

 • Älykäs reaktiotoiminto virtaviivaistaa työnkulkua ja pidentää huomattavasti laitteen itsenäistä toiminta-aikaa

 • Jopa 200 n/h (XN), 220 n/h (XR)

 • Lyhyet läpimenoajat: ei näytteiden manuaalista lajittelua reaktiotestausta tai uusinta-ajoja varten

 • CBC:n ja DIFF:n lisäksi täysin skaalautuva valinnaisilla analyyttisillä ominaisuuksilla

 • Valinnainen sääntöpohjainen tulosten validointi ja työnkulun hallinta

 • Verkko- ja etäpalveluominaisuudet

Lue lisää XR-2000 (EN)Lue lisää XN-2000 (EN)
 • Täysin skaalautuva yhden yksikön erillinen hematologinen analysaattori

 • Älykäs reaktiotoiminto virtaviivaistaa työnkulkua ja pidentää huomattavasti laitteen itsenäistä toiminta-aikaa

 • Jopa 100 n/h (XN), 110 n/h (XR)

 • Lyhyet läpimenoajat: ei näytteiden manuaalista lajittelua reaktiotestausta tai uusinta-ajoja varten

 • CBC:n ja DIFF:n lisäksi täysin skaalautuva valinnaisilla analyyttisillä ominaisuuksilla

 • Valinnainen sääntöpohjainen tulosten validointi ja työnkulun hallinta

 • Verkko- ja etäpalveluominaisuudet

Lue lisää XR-1000 (EN)Lue lisää XN-1000 (EN)

Jos isojen sarjojen kokonaisratkaisut tuntuvat liian massiivisilta, XN-L on organisaatiollesi juuri oikea ratkaisu hematologian analytiikkaan.

Kaikki XN-L-mallit ovat täydellisiä 5-osaisia differentiaalianalysaattoreita, jos haluat esim. päivittää 3-osaisen differentiaalilaitteen tai haluat vaihtaa olemassa olevan analysaattorin. XN-L-mallit tarjoavat suurempien laitteiden laadun erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Uudesta XN-L-sarjasta on saatavana kolme mallia: XN-350, XN-450 ja XN-550. Jokainen niistä on myös täydellinen toissijainen analysaattori, joka antaa toimitusvarmuutta silloinkin, kun ensisijainen analysaattorisi ei ole käytettävissä.

Lue lisää (EN)

Perusverenkuva (PVK), trombosyytit ja valkosolujen 3-osainen diffi (3PD).

PVK on yksi yleisimmin tilatuista diagnostisista laboratoriotesteistä. Vaikka nykypäivän hematologian analysaattorit pystyvät tuottamaan jatkuvasti kasvavaa määrää parametreja, täydellistä differentiaaliverenkuvaa ei aina tarvita. Pienempikin parametrimäärä on riittävä, kun varmistetaan, että PVK-tulosten laatu pysyy korkeana.

Sysmexin 3-osaiset differentiaaliset hematologiset analysaattorit käyttävät erinomaisia ja todistettuja mittaustekniikoita. Ne tuottavat PVK:n, trombosyytit sekä valkosolujen erilaistumisen kolmeen populaatioon

Lue lisää Sysmexin 3PD-analysaattoreista (EN)

Sysmexin automatisoidut laitteet verinäytteen värjäämiseen:

DI-60: Sysmex DI-60 digitaalinen kuvantamisanalysaattori tarjoaa tehokkuutta, laatua ja mielenrauhaa. Hematologian automaatiolinjaan integroinnin ansiosta läpimenoajat ovat nopeammat kuin erillisillä laitteilla, koska sinun ei enää tarvitse kuljettaa objektilaseja analysaattoriin käsin.

SP-50: Sysmexin automaattinen objektilasien valmistusyksikkö SP-50 standardoi ja nopeuttaa kokoverinäytteiden koko objektilasien valmistelua ja värjäystä. SP-50 on varustettu uusimmalla tekniikalla tasalaatuisen ja korkealaatuisen verikokeen tuottamiseksi.  

RAL-värjäysaine ja laitteet: RAL Stainer on osa Smear Workflow -konseptia, joka optimoi ääreisveren näytteenvalmistuksen automatisoitua digitaalista morfologiaa varten. Se koostuu RAL SmearBoxista ja RAL StainBoxista tai Stainerista metanolittomilla reagensseilla yhdistettynä CellaVision® DC-1:een. Konsepti kattaa saumattomasti koko hematologian työnkulun, jotta voit tuottaa jatkuvasti korkealaatuisia tuloksia.

Tutustu laadukkaisiin tuotteisiin:
DI-60SP-50RAL
Pyydän yhteydenottoa liittyen Sysmexin hematologian analysaattoreihin:

Löydä lisää

Lue lisää hematologisista sairauksistaTutustu Sysmexin mittausteknologiaan

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot