Hematologiset sairaudet

Hematologisiin sairauksiin kuuluu erilaisia veritauteja verisyövistä verenvuotohäiriöihin. Monille näistä sairauksista on yhteistä niiden vakavuus.

Huolimatta huomattavasta lääketieteellisestä edistyksestä, monilla potilailla on edelleen rajalliset hoitomahdollisuudet. Haluamme parantaa uusien hoitovaihtoehtojen saatavuutta tekemällä yhteistyötä tutkimuslaitosten, viranomaisten ja muiden yritysten kanssa. Pyrimme tunnistamaan signaaleja ja merkkiaineita kliinisestä tiedosta, jotta voisimme tulevaisuudessa kehittää entistä innovatiivisempia lääkkeitä.

M-FI-00003899

Lisää tietoa

Lisää tietoa sairauksista

Katso lisää tietoa sairauksista

Löydä lisää

Roche HaematologySysmex mittausteknologiaSysmex AcademyXN-Analysaattorit – Hematologiaa mittatilauksena (en)

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot