Silmätaudit

Maailmanlaajuisesti noin  miljardilla ihmisellä on  todettu lähi- tai kaukonäköön liittyvä näön heikkeneminen, joka olisi voitu estää tai joihin ei ole vielä puututtu. Näkökyvyn heikentymisellä voi olla musertava vaikutus ihmiselle itselleen ja heidän omaisilleen.

Me Rochella olemme sitoutuneita tutkimaan ja kehittämään uusia ratkaisuja silmäsairauksien  diagnosointiin ja hoitoon yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa pystyäksemme tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa näkökyvyn heikentämille potilaille. 

Teemme yhteistyötä tutkijoiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja potilasryhmien kanssa.  Siten toimimalla haluamme varmistaa, että ymmärrämme näön heikkenemisen tai näkövamman kanssa elävien ihmisten tarpeet, ja vastaamaan näihin tarpeisiin laajan kliinisen tutkimusohjelman, lääkehoitojen ja uusimman teknologian avulla.

Tavoitteenamme on kehittää  terveysratkaisuja, jotka auttavat havaitsemaan, seuraamaan ja hoitamaan silmäsairauksia entistä paremmin ja yksilöllisemmin.

Lähteet

  1. Word Health Organization. Blindness and vision impairment. [Internet; cited September 2021].

  2. 2. Flaxman SR, Bourne RRA, Resnikoff S, et al. Global causes of blindness and distance vision impairment 1990-2020: a systematic review and meta-analysis. Lancet Glob Health. 2017; 5:1221-1234

M-FI-00003899

Löydä lisää

Roche HaematologySysmex mittausteknologiaSysmex AcademyXN-Analysaattorit – Hematologiaa mittatilauksena (en)

Lisää tietoa sairauksista

Katso lisää tietoa sairauksista

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot