Neurologiset sairaudet

Neurologiset sairaudet

Hermoston häiriöt ovat yleisiä ja koskettavat miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Jokainen meistä tuntee ihmisen, jolla on neurologinen sairaus, joka voi vaikuttaa merkittävästi jokapäiväiseen elämään. Erityisesti lasten kohdalla neurologiset häiriöt voivat vaikuttaa siihen, millaisiksi he kasvavat. Ajan myötä näiden sairauksien fyysinen ja  henkinen taakka voi tulla erittäin raskaaksi niin sairastuneelle kuin läheisille.

Neurotiede on tulevaisuutemme kulmakivi. Teemme yhteistyötä korkeakoulujen, tutkijoiden, teollisuuden ja kliinisten lääketutkimusten osallistujien kanssa, jotta voimme tieteen avulla muuttaa potilaiden elämää. Yhdessä kumppaneidemme kanssa haastamme nykytieteen rajoja kehittääksemme uusia diagnosointimenetelmiä  ja ottaaksemme kliinisiä edistysaskeleita neurologisten sairauksien tunnistamisessa ja hoitamisessa.

Neurologisten sairauksien vaikutukset haastavat terveydenhuoltojärjestelmää, yhteiskuntaa, potilaita ja perheitä. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa hyödynnämme terveystiedon mahdollisuuksia aktiivisen muutoksen edistämiseksi ja yhteiskunnan taakan keventämiseksi. 

Haluamme luoda huomisen, jossa neurologiset häiriöt eivät enää rajoita ihmisen potentiaalia – haluamme auttaa sen säilyttämisessä,  mikä tekee meistä sen, keitä olemme.

M-FI-00003899

Lisää tietoa

Lisää tietoa sairauksista

Katso lisää tietoa sairauksista

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot