Naisen terveys

Parempia hoitopäätöksiä naisille
Naisen terveys ja hyvinvointi

Kuukautiset, raskaus ja synnytys, menopaussi ja vaihdevuosien jälkeinen elämä ovat kaikki osa naisen elämän luonnollista kiertoa. Naisen terveys on monen asian summa - se koostuu henkisestä hyvinvoinnista, kehon terveydestä ja siitä, missä olosuhteissa elää. Naisen terveys linkittyy vahvasti kehonkuvaan, itsetuntoon ja kulttuuriin1.

Innovatiivisten diagnostiikan ja lääkkeiden avulla pyrimme johtamaan maailmanlaajuista muutosta liittyen naisen terveyteen, jotta voimme tarjota kestäviä ratkaisuja naisille kaikkialla maailmassa. Pyrimme tuomaan suomalaiseen terveydenhuoltoon ratkaisuja, joilla naisille voidaan tarjota räätälöityä ja laadukasta terveydenhuoltoa.

Tältä sivulta löydät lisää tietoa naisen terveyteen liittyvistä sairauksista, joiden parissa toimimme Suomessa.

Lähde

1. terve.fi https://www.terve.fi/teemat/naisen-terveys

MC-FI-02126

Lisää tietoa

Lisää tietoa sairauksista

Katso lisää tietoa sairauksista

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot