Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Diagnostiset ratkaisumme


Kehitämme diagnostisia testejä, laitteita ja digitaalisia ratkaisuja, jotka muuttavat terveydenhuoltoa


In vitro -testit

In vitro -diagnostiikalla tarkoitetaan testejä, joiden avulla ihmiskehosta otetuista veri- tai kudosnäytteistä on mahdollista havaita sairaudet, potilaan tila ja infektiot. IVD:n avulla lääkärit pystyvät diagnosoimaan potilaita tehokkaasti ja tarjoamaan asianmukaista hoitoa, joka puolestaan johtaa kustannustehokkaaseen hoitoon potilaan hoitopolun kaikissa vaiheissa.

In vitro -testien kehittäminen, valmistus ja tuotanto esimerkiksi syövän, diabeteksen, Covid-19 -taudin, hepatiitin ja ihmisen papilloomaviruksen diagnosoimiseksi on ydinliiketoimintaamme. Toimitamme laboratorioihin sekä testejä että laitteita.


Laitteet

Suurin osa in vitro -testeistämme suoritetaan erikokoisilla diagnostisilla laitteilla, jotka kehitämme ja valmistamme joko itse tai kumppaneidemme kanssa. 

Laboratorioiden diagnostisissa järjestelmissä hyödynnetään erittäin edistynyttä teknologiaa. Analyyttiset laboratoriolaitteet ovat täysin automatisoituja ja kehittynyt automaatio vähenentää virheiden mahdollisuutta, ja sen avulla laboratoriot pystyvät tuottamaan korkealaatuisia testituloksia erittäin tehokkaasti.

Digitaaliset terveysratkaisut

Muutamme terveydenhuoltoa innovaatiolla ja yhteistyöllä. Näyttöön perustuvan lähestymistavan avulla oivalluksiin perustuvat digitaaliset terveysratkaisumme pyrkivät tukemaan potilaiden hoitoa.

Meillä Rochella on rikas perinne terveydenhuollon innovaatioissa ja hoidon uudistamisessa. Yhteistyössä toimivien, avoimien digitaalisten ekosysteemien avulla voimme hyödyntää diagnostiikkatietoja ja muuttaa ne oivalluksiksi. Nämä oivallukset voivat puolestaan auttaa tekemään päätöksiä ja parantamaan laboratorioiden ja klinikoiden tehokkuutta.

Lue lisää

Hematologia

Kliininen hematologia on vaativa analytiikan erikoisala. Roche Diagnostics Oy toimii Sysmex-verisolulaskijoiden ja niiden huoltopalvelujen virallisena toimittajana Suomessa. Laajasta laitevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin laboratorioihin.

 Lue lisää

Kliininen kemia ja immunokemia

Tarjoamme laboratorioille oikein mitoitetut analysaattorit, markkinoiden laajimman testivalikoiman ja standardoidut reagenssit kaikkiin cobas-tuoteperheen laitteisiin.

 Lue lisää

Molekyylidiagnostiikka

Roche Molecular Diagnostics kehittää ja valmistaa innovatiivisia PCR-tekniikkaan perustuvia testejä. Valikoimassamme on testejä onkologiaan, virologiaan, mikrobiologiaan sekä verenluovuttajien ja kudosluovuttajien seulontaan.

 Lue lisää

Vieritestaus/potilaan omatestaus

cobas h 232 -vieritestijärjestelmän avulla näkee sydänmerkkiaineet yhdellä silmäyksellä. NT-proBNP-, Troponiini T - ja D-dimeeri-määritykset auttavat tekemään päätöksen nopeasti. CoaguChek®-tuoteperheestä löytyy INR-mittari sekä ammattikäyttöön että omaseurantaan.

 Lue lisää

Patologia

Roche Tissue Diagnosticsin valikoimasta löytyy värjäysautomaatit immunohistokemiallisiin-ja in situ -hybridisaatiovärjäyksiin sekä H&E-värjäyksiin. Tuoteportfolioon kuuluu myös detektiojärjestelmiä, runsaasti käyttövalmiita primaarisia vasta-aineita ja in situ -hybridisaatiotestejä.

 Lue lisää

Sekvensointi

Roche Diagnostics on uudistanut KAPA Target Enrichment (TE) -tuoteportfolionsa. Käyttäjäystävällisen ja kustannustehokkaan KAPA HyperCap -protokollan avulla saat enemmän kliinisesti merkittäviä tuloksia vähemmällä sekvensoinnilla.

 Lue lisää

Diabeteksen hoito

Roche Diabetes Care on johtava verensokerin seurantalaitteiden ja insuliinipumppujen valmistaja. Tarjoamme innovatiivisia, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita vastaavia Accu-Chek -tuotteita sekä digitaalisen RocheDiabetes Care Platform -palvelun diabeteksen hoitoon.

 Lue lisää

Digitaaliset terveysratkaisut

Personoitu laboratorioautomaatio ja Roche Diagnosticsin kehittämät, skaalautuvat IT-järjestelmät yksinkertaistavat laboratorioiden työprosesseja, vähentävät manuaalisia työvaiheita, tehostavat laboratorioiden toimintaa ja parantavat työn laatua. Tutustu monipuolisiin IT-järjestelmiin, esikäsittelyautomaatiojärjestelmiin, täysin automatisoituihin näytteen käsittelyratkaisuihin ja automaattisiin näytearkistointiyksiköihin.

 Lue lisää

Laboratorioille

Tarjoamme laboratorioille ohjelmistoja, jotka tukevat erikoislääkäreiden diagnostista työtä; esimerkiksi patologit pystyvät tulkitsemaan kudosnäytteitä tekoälyn avulla.

Kehitämme myös ratkaisuja, jotka automatisoivat ja yhdistävät laboratorion kaikki osa-alueet ja laitteet. Ratkaisumme tehostavat laboratorion toimintaa ja vähentävät virheille altistumista samalla kun potilaat hyötyvät korkealaatuisista laboratoriotuloksista. 

 

Lääkäreille 

Päätöksentekoa tukevien diagnostisten testien lisäksi tarjoamme tukea kliiniseen päätöksentekoon: algoritmit ja tekoäly ehdottavat hoitovaihtoehtoja yksilöllisten potilastietojen ja viimeisimpien lääketieteellisten tietojen perusteella. Näin lääkärit pystyvät valitsemaan datan avulla optimaalisen hoidon jokaiselle potilaalleen.

 

Potilaille 

Potilaille tarjoamme pääasiassa itsearviointiin tarkoitettuja digitaalisia diagnostiikkaratkaisuja. Esimerkkinä älypuhelinsovellus, joka auttaa diabeteksen hallinnassa. Kehitämme myös työkaluja, joiden avulla testitulokset voidaan toimittaa nopeasti potilaiden älypuhelimiin. Niistä on erityisen paljon hyötyä alueilla, joissa on vähäiset terveydenhuollon resurssit.