Sisällöstä vastaa Roche
Diagnostics Oy
cobas h 232 POC -laitteella tehtävään pikatestiin (8–12 minuuttia) muodostuu kaksi näkyvää merkkiviivaa, mikäli näytteessä on tutkittavaa yhdistettä (kontrolli- ja testiviiva). Testiviivan voimakkuus on suoraan verrannollinen tutkittavan analyytin pitoisuuteen näytteessä. Laitteessa oleva kamera-anturi detektoi molemmat merkkiviivat ja mikroprosessori muuntaa testiviivan antaman signaalin numeeriseksi tulokseksi.
Katso opetusvideo ja tutustu cobas h 232 POC -laitteeseen lähemmin. Ladattavasta taskuoppaasta löydät testikohtaiset raja-arvot ja tietoa diagnostisista algoritmeista.
Antikoagulaatiohoidon kustannukset muodostuvat lääkkeen hinnasta, seurannan aiheuttamista kustannuksista ja huonosta hoitoon sitoutumisesta. Jälkimmäisen seurauksena saattaa olla vuoto tai tukos, ja se aiheuttaa aina kalliin sairaalahoitojakson. Hyvä hoitotasapaino näkyy paitsi kustannussäästöinä, myös asiakkaan elämänlaadussa.
CoaguChek®-järjestelmän avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä välittömiä, tietoon perustuvia korjauksia antikoagulaatiohoitoon siten, että potilaan elämä ei juurikaan häiriinny.
Uuden sukupolven INR-mittari soveltuu ensihoitoon, päivystykseen, leikkaussaliin, teho-osastolle, laboratorioon, INR-klinikoille ja kotisairaanhoitoon. Se eliminoi kirjausvirheet, tehostaa hoitoprosessia ja lisää potilasturvallisuutta. Mittarilla voi tehdä kaksi testiä: aPTT- ja PT-tulokset antavat paremman kokonaiskuvan hyytymisjärjestelmän tilasta. CoaguChek® Pro II:n mahdollistama automaattinen tiedonsiirto vastaa nykyajan terveydenhuollon tarpeisiin.
CoaguChek® Pro II INR-mittari ammattikäyttöön
Tutkimukset ovat osoittaneet INR-arvon omamittauksen parantavan potilaan elämänlaatua ja tyytyväisyyttä. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen varfariinilääkityksen seurantaan kehitetty CoaguChek® INRange-mittari kulkee helposti mukana.
Monet varfariinia käyttävät potilaat seuraavat lääkehoitonsa vaikutuksia CoaguChek® INRange -mittarilla. Veriarvojaan itse testaavat ja seuraavat potilaat eivät ole sidottuja vastaanottokäynteihin. Säännölliseen omaseurantaan sitoutuneet potilaat myös huomaavat, miten esimerkiksi ruokavalio, uni ja alkoholi vaikuttavat heidän INR-arvoonsa. Koska tulokset ovat heti terveydenhuollon ammattilaisten käytössä, asiakkaan omamittaus lisää turvallisuuden tunnetta.
CoaguChek® INRange -mittariin voi asettaa muistutuksia INR-mittauksesta, lääkityksestä ja seuraavasta tapaamisesta. Se auttaa asiakasta noudattamaan sovittua hoito-ohjelmaa.
Tarjoa potilaillesi mahdollisuus siirtyä omamittaukseen, jotta he voivat mitata INR-arvonsa itse –milloin ja missä tahansa. Säilytät samalla kokonaiskuvan asiakkaasi INR-arvoista ja varfariinihoidon tasapainosta.
Lataa Potilasopas ja lue lisää verenohennushoidon seurannasta. Katso video ja näet, miten helposti potilas voi tehdä testin itse – missä ja milloin tahansa.
© 2024 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.