Kaikki tulevat tapahtumat

Suomen Kardiologisen seuran syyskokous 5.-7.10. sekä näyttely 5.-6.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Tervetuloa tutustumaan uuteen etäseurantaratkaisuumme sekä NT-proBNP-testiin Rochen osastolle nro 17:

- Mitä ja miten vaikuttavuutta voidaan mitata ja saavuttaa ennakoivalla sydämen vajaatoiminnan etäseurantaratkaisulla?

- Diabeetikon sydämen vajaatoiminnan riskiä voidaan ennakoida vajaatoiminnan diagnosoitiin käytettävällä NT-proBNP-testillä, jolle on nyt hyväksytty uusia käyttötarkoituksia.

 

 

Laboratoriolääketiede ja näyttely 6.-7.10.2022, Marina Congress Center, Helsinki

Tervetuloa osastollemme A10 keskustelemaan diagnostiikan uutuuksista ja palveluista! Mukana on asiantuntijoitamme keskuslaboratorion, mikrobiologian, patologian ja vierianalytiikan tuotealueilta. Näyttelyssä esillä mm:

- Uusi cobas 5800
- cobas Pulse
- Sysmex XQ-320

Lisäksi voit tutustua Rochen Marketplaceen ja muihin Rochen tarjoamiin digitaalisin palveluihin! Online tukipalvelumme avulla pystyt tehostamaan ja helpottamaan arkea laboratoriossa. Marketplace on paikka, jossa kaikki palvelumme ovat saatavilla. 
 

Virallinen tapahtumasivu ja ohjelma

 

 

 

Roche Kudosdiagnostiikan käyttäjäpäivät 12.-13.10.2021

Roche kudosdiagnostiikan käyttäjäpäivät 12.-13.10.2022

Tervetuloa Roche kudosdiagnostiikan käyttäjäpäiville Helsinkiin 12.-13.10.2022 Hotel Scandic Grand Marinassa. Tapahtuma lähetetään lisäksi livenä verkkoon (hybriditapahtuma) eli halutessasi voit osallistua käyttäjäpäiville etänä. 

Kaksipäiväiset käyttäjäpäivät tarjoaa uusimman tiedon patologian reagensseista ja laitteista. 

Tapahtuma on suunnattu Roche Diagnosticsin kudosdiagnostiikan laitteiden käyttäjille ja niiden analytiikasta vastaaville henkilöille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

 

Aikaisemmat tapahtumat

HIMSS22

HIMSS & Health 2.0 -konferenssi 14.-16.6.2022 Helsingin Messukeskus


HIMSS & Health 2.0 -konferenssi yhdistää ainutlaatuisella tavalla terveys- ja hoitoalan toimijat. Kiinnostaako tulevaisuuden muokkaaminen yhdessä digitaalisen terveysalan johtajien kanssa? Keskustellaan yhdessä terveydenhuollon haasteista ja siitä, kuinka digitaaliset ratkaisut auttavat meitä vastaamaan niihin.

 

Tervetuloa osastollemme nro 360, missä ja on mm. laadukkaita esityksiä!

Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua mm. uutuuksiimme; Navify® -tuoteperheeseen sekä POC-järjestelmän cobas®️ pulseen.


Rekisteröidy konferenssiin

Täytä lomake ennakkoon ja käy tapahtumapäivänä osastollamme nro 360, jonka jälkeen lähetämme sinulle alan huippujulkaisun e-kirjana: The Future of Health: How Digital Technology Will Make Care Accessible, Sustainable, and Human by Roberto Ascione (author).


The Future of Health on oivaltava ja kattava katsaus digitaalisen terveyden menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Edistynyt terveysinnovaatioiden johtaja Roberto Ascione tarjoaa käytännön tutkimusta siitä, kuinka uusimmat digitaaliset teknologiat muuttavat lääketieteen käytäntöä ja määrittelevät itsensä uudelleen tekemällä siitä helpommin saavutettavissa olevaa, kestävämpää ja inhimillisempää.

Kirja sisältää käytännöllisiä, todellisia esimerkkejä Yhdysvalloista, Aasiasta ja Euroopasta teknologiasovelluksista, yrityksistä ja start-upeista, jotka ovat muuttaneet – tai tulevat muuttamaan – suhdettamme terveyteemme ja terveydenhuoltojärjestelmäämme.

VBP 2022

Innovatiiviset hankinnat

Missä hankinnan innovatiivisuus voi näkyä - perinteiset hankintamenettelyt ja innovaatiokumppanuus?


Roche Diagnostics ja Orla DTx järjestivät viime vuonna yhteistyössä 3-osaisen webinaarisarjan, Vaikuttavuusperusteinen hankinta. Sarja keräsi linjoille liki 200 alan asiantuntijaa ja sai kokonaistyytyväisyydeksi 95,2 %. Nyt sarjamme sai jatkoa, ja ensimmäinen jakso aloitti aiheella Innovatiiviset hankinnat. Webinaarin veti alan rautainen ammattilainen, Asianajotoimisto AKG:n osakas, asianajaja Lauri Mäki. Sarja saa jatkoa, joten pysy kuulolla!

Vaikuttavuusperusteinen hankinta 2021

Vaikuttavuusperusteinen hankinta -

Roche Diagnostics ja Orla DTx järjestävät yhteistyössä uuden 3-osaisen webinaarisarjan syksyllä 2021


Vanhentuneet hankintamallit, jotka ovat alunperin suunniteltu matalakustanteisten ja isojen tuotemäärien ostamiseen eivät kuitenkaan sovellu innovatiivisten ratkaisujen ostamiseen. Mitä voidaan ja pitäisi tehdä?

>Lue lisää

pre-eklampsia webinaari

Pre-eklampsia webinaari

 

Pre-eklampsian ennustaminen ja ehkäisy/Dosentti Pia Villa

Pre-eklampsiaan sairastuu 2-8 % raskaana olevista. Vuosittain noin 70 000 naista kuolee pre-eklampsian vuoksi, valtaosa kehittyvissä maissa. Kehittyneissä maissa äidin tai sikiön menehtymisen riski on pieni, mutta erityisesti varhainen ja vaikea pre-eklampsian muoto aiheuttaa hankalia seurauksia.

Lue lisää