Kaikki tulevat tapahtumat

Innovatiiviset hankinnat 2022

Mitä on innovatiivinen hankinta? Mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitkä ovat sen edut?


Roche Diagnostics ja Orla DTx järjestivät viime vuonna yhteistyössä 3-osaisen webinaarisarjan, Vaikuttavuusperusteinen hankinta. Sarja keräsi linjoille liki 200 alan asiantuntijaa ja sai kokonaistyytyväisyydeksi 95,2 %.

Nyt sarjamme saa jatkoa, ja ensimmäinen jakso aloittaa aiheella Innovatiiviset hankinnat. Webinaarin vetää alan rautainen ammattilainen, Asianajotoimisto AKG:n osakas, asianajaja Lauri Mäki.

14.6.2022 klo 8.30 - 10.00 Outlook-Google-kalenteri

Innovatiiviset hankinnat
Missä hankinnan innovatiivisuus voi näkyä - perinteiset hankintamenettelyt ja innovaatiokumppanuus?

Ilmoittaudu

HIMSS22

HIMSS & Health 2.0 -konferenssi 14.-16.6.2022 Helsingin Messukeskus


HIMSS & Health 2.0 -konferenssi yhdistää ainutlaatuisella tavalla terveys- ja hoitoalan toimijat. Kiinnostaako tulevaisuuden muokkaaminen yhdessä digitaalisen terveysalan johtajien kanssa? Keskustellaan yhdessä terveydenhuollon haasteista ja siitä, kuinka digitaaliset ratkaisut auttavat meitä vastaamaan niihin.

Löydät meidät osastolta 360, missä sinulla on mahdollisuus tutustua mm. NAVIFY®-tuoteperheeseen sekä POC-järjestelmämme uutuuteen cobas® pulseen.

Rekisteröidy konferenssiin

Täytä lomake ennakkoon ja käy tapahtumapäivänä osastollamme nro 360, jonka jälkeen lähetämme sinulle alan huippujulkaisun e-kirjana: The Future of Health: How Digital Technology Will Make Care Accessible, Sustainable, and Human by Roberto Ascione (author).


The Future of Health on oivaltava ja kattava katsaus digitaalisen terveyden menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Edistynyt terveysinnovaatioiden johtaja Roberto Ascione tarjoaa käytännön tutkimusta siitä, kuinka uusimmat digitaaliset teknologiat muuttavat lääketieteen käytäntöä ja määrittelevät itsensä uudelleen tekemällä siitä helpommin saavutettavissa olevaa, kestävämpää ja inhimillisempää.

Kirja sisältää käytännöllisiä, todellisia esimerkkejä Yhdysvalloista, Aasiasta ja Euroopasta teknologiasovelluksista, yrityksistä ja start-upeista, jotka ovat muuttaneet – tai tulevat muuttamaan – suhdettamme terveyteemme ja terveydenhuoltojärjestelmäämme.

Aikaisemmat tapahtumat

 

Aikaisemmat tapahtumat

Vaikuttavuusperusteinen hankinta 2021

Vaikuttavuusperusteinen hankinta -

Roche Diagnostics ja Orla DTx järjestävät yhteistyössä uuden 3-osaisen webinaarisarjan syksyllä 2021


Vanhentuneet hankintamallit, jotka ovat alunperin suunniteltu matalakustanteisten ja isojen tuotemäärien ostamiseen eivät kuitenkaan sovellu innovatiivisten ratkaisujen ostamiseen. Mitä voidaan ja pitäisi tehdä?

>Lue lisää

pre-eklampsia webinaari

Pre-eklampsia webinaari

 

Pre-eklampsian ennustaminen ja ehkäisy/Dosentti Pia Villa

Pre-eklampsiaan sairastuu 2-8 % raskaana olevista. Vuosittain noin 70 000 naista kuolee pre-eklampsian vuoksi, valtaosa kehittyvissä maissa. Kehittyneissä maissa äidin tai sikiön menehtymisen riski on pieni, mutta erityisesti varhainen ja vaikea pre-eklampsian muoto aiheuttaa hankalia seurauksia.

Lue lisää