Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Diabeetikoille

 

Roche Diabetes Care on Accu-Chek –tuotteiden valmistajana johtava verensokerin seurantalaitteiden ja insuliinipumppujen valmistaja. Yli 40 vuoden kokemuksella pyrimme auttamaan diabeetikkoja seuraamaan ja hallitsemaan verensokeriaan paremman elämänlaadun saavuttamiseksi.

Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten, valtion virastojen ja terveydenhuollon instituutioiden kanssa pystymme tarjoamaan innovatiivisia, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeita vastaavia tuotteita sekä ratkaisuja diabeteksen hoitoon. Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja ratkaisuja voidaksemme taata paremman verensokerin hallinnan asiakkaillemme.

Tuotteemme ja palvelumme pyrkivät muuttamaan potilaan elämänlaatua parempaan. Roche on sitoutunut poikkeukselliseen asiakastyytyväisyyteen, joka on saavutettu alamme omistautuneiden ja lahjakkaiden ihmisten avulla, ja jonka ansiosta olemme saavuttaneet johtavan asemamme terveydenhuollon alalla.

RocheDiabetes Care Platform -Digitaaliset palvelut diabeteksen hoitoon

Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille arvokasta tietoa nopeamman ja tarkemman päätöksenteon tueksi, jotta potilastyytyväisyys paranisi ja yhä useampi potilas pääsisi hoitotavoitteeseensa, vähentäen siten terveydenhuollon kustannuksia.

Kehitämme diabeteksen hoitoon digitaalista palvelualustaa, joka kerää sairauteen liittyvää tietoa yhteen paikkaan, josta se on helposti jaettavissa. Tarjoamme potilaskeskeisen avoimen ekosysteemin, jossa toimivat sujuvasti niin omat kuin kumppaneidemme ja muiden toimijoiden ratkaisut ja laitteet.

 

Ota yhteyttä:

Asiakaspalvelu

0800 92066

[email protected]

 

Accu-Chek asiakaspalvelu

0800 92066

Mittarit arkisin klo 9.00 – 18.00

Insuliinipumput 24 h

[email protected]