Käyttäjäystävällisen ja kustannustehokkaan KAPA HyperCap -protokollan avulla saat enemmän kliinisesti merkittäviä tuloksia vähemmällä sekvensoinnilla. Uusi portfolio kattaa kaikki tarvitsemasi tuotteet.

Valmista sekvensointivalmiit NGS-näytteesi joko manuaalisesti KAPA HyperCap -protokollalla tai hyödynnä AVENIO Edge System -täysautomaatiota.

Rochen sekvensointituoteperheeseen kuuluvatja vapaasti käytettävissä olevat suunnitteluohjelmat, kutenTäysautomaatioratkaisun puolestaan tarjoaa

Yhden päivän kestävässä KAPA HyperPETE -protokollassa käytetään Primer Extension Target Enrichment (PETE) -menetelmää, joka takaa nopean ja helpon näytteen käsittelyn ennen sekvensointia. Menetelmä hyödyntää mm. lyhyitä inkubaatioaikoja ja vähentää käyttäjän työmäärää.

KAPA HyperPETE -protokolla on validoitu myös haastaville näytetyypeille tärkeimpien mutaatioluokkien havaitsemiseksi (SNV:t, CNV:t, indelit, fuusiot ja esim. MSI).

Roche Sequencing Storesta löydät täydellisen sarjan innovatiivisia NGS-tuotteita, joita käytetään muun muassa onkologiassa ja genetiikassa. Sieltä löydät myös webinaareja, käyttäjäkokemuksia sekä ohjeita tuotteiden tehokkaaseen käyttöön.

LightCycler

Email:

Sequencing Solutions

Email:


© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.