Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Meillä kaikilla on jossain syvemmällä voimakas tunne, joka saa meidät etsimään uutta tietoa ja uusia näkökulmia. Pyrimme edistämään tätä uteliaisuutta kehittämällä jatkuvasti korkealaatuisia teknologioita, reagensseja ja laitteita.

'Tärkeä matka alkaa tästä.'

Eristäminen on enemmän kuin pelkkä työvaihe. Se on alku erittäin tärkeälle lopulle. Teetpä sitten translaatiotutkimusta, laboratoriotestausta tai in vitro -diagnostiikkaa, laitteemme ja reagenssimme tuottavat puhtaimpia nukleiinihapponäytteitä työnkulkuusi sopivalla eristysprosessilla. Voit siis tehdä tärkeää työtäsi luottavaisin mielin.

"Genomiikan vaikutus terveyteen"

Sekvensointi muuttaa tutkijoiden ja kliinikkojen ymmärrystä siitä, miten genomiikka vaikuttaa terveyteen. Visiomme auttaa ja muuttaa terveydenhuoltoa tarjoamalla kattavan seuraavan sukupolven sekvensointityönkulun kliinisiin sekvensointisovelluksiin.

"Tuota tuloksia, joihin voit luottaa"

Varmista onnistumisesi reaaliaikaisissa PCR-sovelluksissa LightCycler-laitteilla ja reagensseilla. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä joustavalla näytemäärällä ja suorituskyvyllä; 1–384 näytettä ajoa kohden. Kaikki laitteemme tarjoavat erinomaisen lämpötilan tasaisuuden ja homogeenisuuden sekä puolueettoman tiedonkeruun, jonka avulla voit tuottaa nopeasti tarkkoja ja toistettavia tuloksia.


© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.