Roche konserni
 

Terveydenhuollon kehittäjä

Siitä lähtien kun Roche perustettiin vuonna 1896  Baselissa, Sveitsissä, on terveydenhuollon kehittäminen tieteeseen perustuen ollut toimintamme tarkoitus. Nykyään miljoonat potilaat ympäri maailman saavat lisää aikaa ja parempaa elämänlaatua tieteellisten läpimurtojemme ansiosta diagnostiikassa ja lääkekehityksessä.1

Lue lisää historiastamme.


1) Rochen vuosikertomus 2016

Hyödynnä big dataa – kehitä terveydenhoitoalaa

Terveydenhoitoalalta vaaditaan yhä enemmän palvelutarjontaa – yhä pienemmin resurssein. Tavoitteisiin on mahdollista päästä big datan avulla.

Kokosimme kattavan big data -aiheisen tietopaketin terveydenhoitoalan johtajille ja päättäjille. Lue, kuinka big data muuttaa alaamme ja miten terveydenhoitoalan ammattilaiset voivat hyödyntää dataa ja teknologiaa ja parantaa samalla hoitotuloksia.

Lue lisää

 

In vitro -diagnostiikan johtaja

Kehittämämme testit antavat lääkäreille mahdollisuuden tehdä nopeasti ja luotettavasti tietoon perustuvia hoitovalintoja ja antaa potilaalle vastauksia heidän sairautta koskeviin kysymyksiin. Testejämme käytetään maailmanlaajuisesti enemmän kuin minkään muun yrityksen.

Lue lisää diagnostiikasta.

 

Yksilöllisen terveydenhoidon edelläkävijä

Roche oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka toi täsmähoitoja potilaille. Lääkekehityksen ja diagnostiikan yhdistetty osaaminen antaa meille etulyöntiaseman yksilöityjen hoitojen kehittämisessä.

Lue lisää yksilöllisestä terveydenhoidosta.

Tutkimuksen ja tuotekehityksen jättiläinen

Investoimme Rochella tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain merkittävän osan liikevaihdostamme.1 Tämä panostus on yksi maailman suurimmista kaikki toimialat ja kaikki yritykset huomioiden.2
Lue lisää tutkimuksesta ja tuotekehityksestä.


1) Rochen vuosikertomus 2020
2) Strategy&'s Global Innovation 1000 study 2018

Maailman suurin bioteknologiayritys

Hyödynnämme bioteknologian antamia mahdollisuuksia sairauksien syiden ymmärtämisessä ja sitä kautta sairauksiin tehoavien molekyylien kehittämisessä ja diagnostisten testien kehittämisessä. Yli puolet kehitteillä olevista lääkkeistämme ovat biologisia lääkkeitä.

Lue lisää terapia-alueistamme.

Ainutlaatuinen työpaikka

Meitä on maailmanlaajuisesti yli 90 000 työntekijää ja toimimme yli 100 maassa. Ympäri maailman Roche sijoittuu toistuvasti kärkisijoille työntekijöiden ja ulkopuolisten instituutioiden työantaja-arvosteluissa.

Lue lisää uramahdollisuuksistamme.

Maailman johtava syöpähoitojen kehittäjä

Olemme olleet syöpähoitojen kehittämisen etulinjassa jo yli 50 vuotta. Olemme kehittäneet lääkkeitä mm. rintasyöpään, ihosyöpään, munasarjasyöpään, keuhkosyöpään ja lukuisiin muihin syöpiin.

Lue lisää syöpähoidoista.  

Vastuullinen yritys

Yhtenä maailman suurimmista terveysalan yrityksistä tiedostamme vastuumme. Liiketoiminnan eettisyys, vastuullisuus ja kestävyys ohjaavat kaikkea tekemistämme. Roche on valittu yli vuosikymmenen ajan yhdeksi maailman vastuullisimmaksi terveysalan yritykseksi Dow Jones Sustainability Indices -vertailussa.

Lue lisää yhteiskuntavastuustamme.