Doctor writing prescription

Enemmän aikaa potilastyöhön

Cobas Pulse

cobas® pulse - paras ratkaisu potilaan optimaaliseen hoitoon

Terveydenhuollon ammattilaisille suunniteltu cobas® pulse on muutakin kuin glukoosimittari. Se on uusin innovaatio seuraavan sukupolven vierihoidossa. Sen ainutlaatuiset mobiiliominaisuudet tehostavat työnkulkua ja auttavat parantamaan potilaan hoitoa tuomalla digitaaliset ratkaisut osaksi hoitopolkua. Saatavilla useita sovelluksia, mm. CardioSignal.

 

Lue lisää

cobas h 232 POC

cobas h 232 POC – vieritestijärjestelmä ambulanssikäyttöön ja sydänklinikoille

cobas h 232 POC -vieritestijärjestelmän avulla näet sydänmerkkiaineet yhdellä silmäyksellä. NT-proBNP-, Troponiini T - ja D-dimeerimääritykset auttavat sinua tekemään päätöksen nopeasti.

 

Tutustu vieritestijärjestelmään

Toteuta INR-seuranta nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti

Antikoagulaatiohoidon kustannukset muodostuvat lääkkeen hinnasta, seurannan aiheuttamista kustannuksista ja huonosta hoitoon sitoutumisesta. Jälkimmäisen seurauksena saattaa olla vuoto tai tukos, ja se aiheuttaa aina kalliin sairaalahoitojakson. Hyvä hoitotasapaino näkyy paitsi kustannussäästöinä, myös asiakkaan elämänlaadussa.

CoaguChek®-järjestelmä on kokonaisvaltainen ratkaisu INR-seurantaan

CoaguChek®-järjestelmän avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä välittömiä, tietoon perustuvia korjauksia antikoagulaatiohoitoon siten, että potilaan elämä ei juurikaan häiriinny.

CoaguChek® Pro II – tehokas työväline kliiniseen käyttöön

CoaguChek® Pro II

CoaguChek® INRange -mittari omaseurantaan          

CoaguChek® INRange

Uuden sukupolven INR-mittari soveltuu ensihoitoon, päivystykseen, leikkaussaliin, teho-osastolle, laboratorioon, INR-klinikoille ja kotisairaanhoitoon. Se eliminoi kirjausvirheet, tehostaa hoitoprosessia ja lisää potilasturvallisuutta. Mittarilla voi tehdä kaksi testiä: aPTT- ja PT-tulokset antavat paremman kokonaiskuvan hyytymisjärjestelmän tilasta. CoaguChek® Pro II:n mahdollistama automaattinen tiedonsiirto vastaa nykyajan terveydenhuollon tarpeisiin.

 

CoaguChek® Pro II INR-mittari ammattikäyttöön

Katso video

CoaguChek® Pro II akuuttitilanteissa

Lataa esite

CoaguChek® Pro II kotisairaanhoidossa

Lataa esite

CoaguChek® Pro II laboratorioissa ja INR-klinikoilla

Lataa esite

 

 

Tutkimukset ovat osoittaneet INR-arvon omamittauksen parantavan potilaan elämänlaatua ja tyytyväisyyttä. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen varfariinilääkityksen seurantaan kehitetty CoaguChek® INRange-mittari kulkee helposti mukana.

Monet varfariinia käyttävät potilaat seuraavat lääkehoitonsa vaikutuksia CoaguChek® INRange -mittarilla. Veriarvojaan itse testaavat ja seuraavat potilaat eivät ole sidottuja vastaanottokäynteihin. Säännölliseen omaseurantaan sitoutuneet potilaat myös huomaavat, miten esimerkiksi ruokavalio, uni ja alkoholi vaikuttavat heidän INR-arvoonsa. Koska tulokset ovat heti terveydenhuollon ammattilaisten käytössä, asiakkaan omamittaus lisää turvallisuuden tunnetta.

CoaguChek® INRange -mittariin voi asettaa muistutuksia INR-mittauksesta, lääkityksestä ja seuraavasta tapaamisesta. Se auttaa asiakasta noudattamaan sovittua hoito-ohjelmaa.

Tarjoa potilaillesi mahdollisuus siirtyä omamittaukseen, jotta he voivat mitata INR-arvonsa itse –milloin ja missä tahansa. Säilytät samalla kokonaiskuvan asiakkaasi INR-arvoista ja varfariinihoidon tasapainosta.

Lataa Potilasopas ja lue lisää verenohennushoidon seurannasta. Katso video ja näet, miten helposti potilas voi tehdä testin itse – missä ja milloin tahansa.

Lataa potilasopas

Tutustu CoaguChek® INRange -verkkokurssiin

Katso englanninkielinen CoaguChek® INRange-opetusvideo

 

 

 

Varmempia päätöksiä varhaisemmassa vaiheessa