Tukea ja toivoa

Haluamme olla mukana arjessa tuomalla tukea ja toivoa sairauden kohdatessa. Katso tai kuuntele alta löytyviä lyhyitä videoita, kun haluat pysähtyä arjen pienten asioiden merkityksen äärelle.
Kullanarvoinen arki

“Kun mietit hyvää elämää, mietit omaa ja perheesi hyvinvointia, mieti ennen kaikkea arkea.”

Tässä videossa kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio kertoo arjen merkityksestä turvan tuojana haastavissa tilanteissa. Katso video kuullaksesi tavallisen taiasta ja levon merkityksestä.

Lohtua vaikeisiin aikoihin - toivo

"On tärkeää, että on kokemus siitä, että en ole tässä yksin. Joku jakaa tämän kanssani, joku tulee tänne minun pimeyteen minun kanssani.” Kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio tuo videossa esille näkökulmia toivoon ja turvan luomiseen elämämme vaikeissa hetkissä. Lohdullinen on myös viesti toipumistaipumuksestamme.

Levollisesti lähellä ja onnellisesti omillaan

“Sisäistynyt turva kantaa.” Miten vanhempana tarjota turvaa lapselle ja toisaalta tukea hänen itsenäistymistään? Miten toimia, kun ajat ovat haastavat? Jaksossa kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio pureutuu lapsen läheisyyden ja erillisyyden tarpeeseen sekä vanhemman mahdollisuuksiin tukea itsenäistymistä. 

M-FI-00004004

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot