Virtsa-analytiikka

Testaaminen vierihoidossa

Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Roche Diagnostics on jo yli 50 vuoden ajan tuottanut luotettavaa virtsa-analytiikkaa. Tuotamme itse ainutlaatuiset mittausliuskamme, joiden vahvuutena on mekaanisesti kestävä rakenne sekä analyyttiset ratkaisut, jotka torjuvat mm. C-vitamiinin aiheuttamaa analyyttistä häiriötä. Mittausliuskat voidaan lukea joko visuaalisesti tai virtsaliuskanlukijalla. Virtsaliuskanlukijoita löytyy kaikenkokoisille toimijoille.

Virtsa-analysaattori Urisys® 1100 tarjoaa luotettua suorituskykyä vierianalytiikkaan

Jokaisen kliinisen diagnostisen laboratorion menestyksen avaimet ovat johdonmukaiset ja tarkat tulokset. Urisys® 1100 -järjestelmän lisäominaisuudet auttavat vähentämään virheitä, ylläpitämään vaatimustenmukaisuutta ja helpottavat akkreditointia.

Päivitetyn ohjelmiston ja parannetun käsittelyn avulla pystyt sujuvoittamaan työnkulkuasi. Lisäksi suurempi tietokanta tarjoaa paremmat mahdollisuudet hallita potilastietoja ja käyttäjiä. Voit nyt esimerkiksi tallentaa 1000 merkintää verrattuna edellisen version 100:aan merkintään.

Parempi käytettävyys, yksinkertainen ja intuitiivinen kosketusnäyttö.

Urisys® 1100 -analysaattori tarjoaa sinulle yhden markkinoiden pienimmistä ja kevyimmistä puoliautomaattisista virtsan testauslaitteista, jossa on parannettu käytettävyys ja liitettävyys, samalla luotettavalla suorituskyvyllä.

Laite on aina ajan tasalla ohjelmistojen etäpäivityksistä joko liitettävillä tai pilviohjelmistopäivityksillä. Urisys® 1100 voidaan päivittää USB WiFi-tikulla ja pilvipohjaisella cobas® infinity edge -alustan kautta.

Lue lisää (EN)
Combur-Test® liuskat - todistettu laatu ja toimivuus

Virtsareagenssiliuskat ovat hyödyllinen työkalu sairauksien välittömään tutkimiseen, diagnosointiin ja seulomiseen. Luotettavat ja tarkat tulokset ovat tärkeitä, koska heikompilaatuiset testiliuskat voivat johtaa vääriin negatiivisiin tuloksiin tai potilaiden uusintatutkimukseen.

Combur-Test -liuskojen ainutlaatuinen rakennetekniikka estää osien, kuten liiman, aiheuttamat häiriöt, mikä tarjoaa luotettavat tulokset. Vähäiset väärien negatiivisten esiintymät minimoivat testausajan ja lisäävät kustannustehokkuutta. 1,2,3,4

Lue lisää (EN)

Viitteeet

  1. Roche (2022) Combur-Test Method Sheet version 3, p. 2. eLabDoc. [Online] Available at: https://dialog1.roche.com [Accessed 20 June 2022]

  2. Iris iChemVELOCITY, FDA 510(k) clearence, K101852 (2011), p.11 and K171083 (2017).

  3. Siemens clinitek novus, FDA 510(K) clearence, K140717, 2014, pp. 16-17.

  4. Arkray Aution AU-4050, FDA 510(K) clearence, K121456, 2013, pp. 22-23.

Olen kiinnostunut saamaan lisätietoa Rochen Urisys® 1100 -ratkaisusta:


© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot