cobas® c 703- ja cobas® ISE neo -analyyttiset yksiköt tulossa pian!

Selkeys kohtaa huippuosaamisen

Tarkan ja oikea-aikaisen diagnostiikan merkitys ymmärretään nykyään paremmin kuin koskaan. Terveydenhuollon ja kliinisten laboratorioiden toimintaympäristö on muuttunut nopeasti ja laboratorioilla on kasvavia paineita käsitellä aiempaa suurempia määriä näytteitä entistä nopeammin ja tarjota samalla entistä laajempi ja monipuolisempi testivalikoima.

Autamme laboratorioita vastaamaan kasvavaan paineeseen kehittämällä jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka tunnetaan laadustaan ja huippuosaamisesta. Esimerkki tästä on uusimman sukupolven kliinisen kemian ja immunokemian integroidut cobas® pro -ratkaisut.

Nyt nostamme cobas pro -järjestelmän uudelle tasolle lisäämällä kokoonpanojen määrää ja integroimalla suurivolyymisen kliinisen kemian testauksen suurten laboratorioiden tarpeisiin.

Valmistaudu tutustumaan uusiin cobas® c 703‑ ja cobas® ISE neo ‑analyyttisiin yksikköihin!

cobas ISE neo- ja cobas c 703 -analyysiyksiköt ovat tuotekehityksessä, viranomaishyväksyntää ei ole vielä tehty, eivätkä laitteet ole kaupallisesti saatavilla. Tällä sivulla esitetyt tiedot saattavat vielä muuttua. Ota yhteyttä paikalliseen Roche Diagnosticsin edustajaan ja kysy maasi arvioidusta saatavuusaikataulusta.

cobas® c 703 -analyysiyksikkö

Kaksinkertainen kliinisen kemian suorituskyky cobas® pro integrated solutions- laiteratkaisulla tilantarpeen pysyessä samana.

cobas c 703 täydentää nykyisiä cobas c 503- ja cobas e 801- analyysiyksiköitä sekä pian julkaistavaa cobas ISE neo -yksikköä ja tarjoaa entistä nopeamman ja tehokkaamman ratkaisun kliinisen kemian analytiikkaan.

Uuden cobas c 703 -laitteen analyysikapasiteetti on jopa 2 000 testiä tunnissa ja reagenssipaikkoja on 70. Uusia innovatiivisia ominaisuuksia ovat mm. automatisoidut käyttäjähuollot, älykäs ja jatkuva reagenssien lataus sekä kalibrointitapahtumien väheneminen. Tämä yksinkertaistaa käyttöä, vähentää käsityötä ja auttaa laboratorion suuren näytemäärän hallinnassa.1

cobas® ISE neo -analyysiyksikkö*

Uudet ominaisuudet on suunniteltu parantamaan ISE-testauksen tehokkuutta

Uudessa cobas ISE neo -yksikössä on valittavissa kaksi kapasiteettivaihtoehtoa: 900 tai 1 800 testiä tunnissa. Molemmat yksiköt vievät saman verran tilaa.

cobas ISE neo -yksikkö on täysin riippumaton kliinisen kemian yksiköstä, jotta käyttö ja yleinen työnkulku olisi yksinkertaisempaa ja käyttökatkoja olisi vähemmän. Useiden innovatiivisten laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujen ansiosta käyttäjähuoltojen käsityötä vaativat toimenpiteet ovat huomattavasti lyhyempiä ja kalibrointi on automatisoitu. Lisäksi cobas* ISE neo -yksikkö tuottaa aiempaa enemmän testejä reagenssipakkausta kohden, mikä vähentää vaihtotiheyttä, minimoi muovijätteen määrän ja vähentää logistista kuormitusta verrattuna edellisen sukupolven järjestelmiin. Näin reagenssien hallinta on huomattavasti aiempaa yksinkertaisempaa.1

*ISE -analyysiyksikössä on kolme ioniselektiivistä elektrodia (ISE) ja referenssielektrodi natrium-(Na-), kalium-(K-+) ja kloridi-ionien (Cl-) pitoisuuksien määrittämiseen laimennetuissa näytteissä.


Viitteet

1. Arkistotiedot. Roche Diagnostics International Ltd

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot