Uusi cobas® e 801 -moduuli

Rochen uusi laajan analyysivalikoiman immunoanalysaattori, cobas e 801 -moduuli, on nyt saatavilla CE-merkinnän hyväksyvissä maissa.1

Koska diagnostiikkalaboratorioiden työmäärä on kasvussa yhä haastavammaksi muuttuvassa ympäristössä, cobas e 801 -moduulin tarjoama joustavuus on erittäin arvokasta. Se mahdollistaa olemassa olevien resurssien, kuten tilan, infrastruktuurin ja henkilöstön tehokkaan käytön. Moduuli on suunniteltu vakaaksi suurille näytemäärille ja jatkuvaan käyttöön. Syntyvän jätteen määrää on vähennetty, joten näytteiden analysointi on ympäristöystävällisempää.

“Nykyään laboratoriot joutuvat tuottamaan enemmän diagnostisia testejä kuin koskaan aiemmin, vaikka voimavarat ovat monessa tapauksessa rajalliset,” sanoi Roche Diagnosticsin pääjohtaja Roland Diggelmann. “cobas e 801 -moduuli on tärkeä osa Rochen laboratorioratkaisuja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavan kasvavan analysointikapasiteetin.”

cobas e 801 -moduuli lähes kaksinkertaistaa tällä hetkellä saatavilla olevan immunokemiallisen testauskapasiteetin ekologisen jalanjäljen pysyessä entisellään. Se vaatii vain pienen näytemäärän, tarjoaa laajan analyysivalikoiman ja tuottaa nopeasti luotettavia ja yhdenmukaisia tuloksia. Tämä hyödyttää potilaita ja terveydenhuollon ammattilaisia, koska oikeiden hoitopäätösten tekemisen kannalta on tärkeää tuloksen tarkkuus ja oikea-aikaisuus.

cobas e 801 -moduuli on moduulimuotoisen cobas 8000 -analysaattorisarjan uusin jäsen. Se tarjoaa yli 100 immunokemiallista määritystä moniin sairaustiloihin. Sarjaan voidaan konfiguroida maksimissaan neljä cobas e 801 -moduulia, jolloin tuotetaan jopa 1 200 testiä tunnissa 192:stä eri mittausreagenssista.

cobas e 801 mahdollistaa jatkuvan reagenssien ja kulutustarvikkeiden lisäyksen. Analysaattorin käytettävyysaika on pitkä käyttäjähuoltoaikojen ollessa aiempaa lyhyempiä. Mahdolliset rutiiniluontoisten ja kiireellisten näytteiden läpimenoajat ovat lyhyimmät, joita keskuslaboratoriomarkkinoilla on saatavilla. Analysointiaika on 18 minuuttia rutiinitesteillä ja 9 minuuttia kiireellisillä testeillä, esim. koskien kardiologisia merkkiaineita 2. Testaukseen tarvittavat entistä pienemmät näytemäärät ovat erityisen hyödyllisiä kriittisiä potilaita ajatellen, kuten vastasyntyneet ja syöpäpotilaat. cobas e 801 -moduuli käyttää vakiintunutta Elecsys-teknologiaa.

Lisätietoa osoitteessa
tai
Roche Diagnostics Oy:ltä:
Arsi Itkonen, Business Manager/Centralized Diagnostics, sähköpostipuh.(vaihde) 

Rochen uusi cobas® e 801 -moduuli auttaa sairaaloita vastaamaan kasvavaan diagnostisen testauksen tarpeeseen.

Viitteet

  1. Tuotteen saatavuus voi vaihdella maittain CE-merkinnän hyväksymisestä riippumatta.

  2. Pakkausseloste. 2014

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot