Rochen lääkeliiketoiminta palvelee potilaita koronavirustilanteesta huolimatta

Uusi koronavirus vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään Suomessa ja maailmalla. Vaikka pandemia leviää, me Rochella pidämme potilaat ja asiakkaat vahvasti toimintamme ytimessä. Prioriteettimme on varmistaa, että suomalaiset potilaat saavat tarvitsemansa hoidon. Rochen toimitusketju, lääkeinformaatiopalvelu, lääketurvayksikkö, kliiniset tutkimukset ja muut palvelut toimivat tässäkin tilanteessa. Olemme myös näinä aikoina asiakkaidemme ja kumppaneidemme käytettävissä.

Meille on tärkeä varmistaa, että liiketoimintamme ei lisää infektioriskiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Tästä syystä pidämme tarkasti kiinni sosiaalisen etäisyyden ottamisesta. Työntekijämme tekevät etätöitä ja kaikki kasvokkain tapahtuvat tapaamiset niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin myös muiden kumppaneiden kanssa on toistaiseksi siirretty. Haluamme kuitenkin jatkaa aktiivista yhteydenpitoa kanssanne ja hyödynnämme mielellämme uusia yhteydenpidon tapoja, kuten virtuaalisia tapaamisia.

Lääkeinformaatiopalvelu terveydenhuollon ammattilaisille:

Lääketurvayksikkö:

Puhelinvaihde: 010 554 500

Jussi Heinonkoski
Communications and Public Policy Manager

Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, PL 112, 02101 ESPOO

M-FI-00000114

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot