Rochelta päivitettyjä tutkimustuloksia atetsolitsumabista virtsarakon syövän hoidossa

Roche julkisti päivitettyjä tuloksia faasin III IMvigor211- tutkimuksesta, jossa arvioitiin atetsolitsumabia paikallisesti levinneen tai metastoituneen virtsarakon syövän hoidossa potilailla, joiden sairaus oli edennyt sisplatiinipohjaisen kemoterapiahoidon aikana tai sen jälkeen. Tutkimuksessa ei saavutettu ensisijaista päätetapahtumaa, joka oli atetsolitsumabihoitoa saaneiden potilaiden kokonaisselossaolo verrattuna kemoterapiahoitoon. Atetsolitsumabin turvallisuusprofiili oli yhtenevä aiemmissa tutkimuksissa havaitun kanssa.

”Vaikka nämä tutkimustulokset eivät ole odotetun mukaisia, Roche on edelleen sitoutunut auttamaan edennyttä virtsarakon syöpää sairastavia potilaita ja tulee keskustelemaan tutkimustuloksista lääkeviranomaisten kanssa”, sanoo Roche Oy:n lääketieteellinen johtaja Anssi Linnankivi.

IMvigor211-tutkimuksessa atetsolitsumabilla hoidettujen potilaiden hoitotulokset olivat pääosin samankaltaisia kuin IMvigor210-tutkimuksessa samalla potilasryhmällä. IMvigor211-tutkimuksen koko tietoaineisto tullaan analysoimaan tarkasti, jotta tutkimustulosten merkitys voidaan paremmin ymmärtää. Analyysissä pyritään löytämään vastaus myös sille, miksi kemotarapialla hoidettujen potilaiden hoitotulokset olivat ennakoitua parempia. IMvigor211-tutkimuksen kaikki tulokset tullaan julkaisemaan myöhemmin vuoden 2017 aikana.

Roche

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka valmistaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, tulehdussairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa sekä edelläkävijä syövän kudosdiagnostiikassa ja diabeteksen hoidossa. Rochen yhdistetty vahva osaaminen sekä lääkealalla että diagnostiikassa on tehnyt Rochesta yksilöidyn terveydenhoidon johtavan yrityksen. Rochen yksilöidyn terveydenhoidon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopiva hoito.
Lisätietoja:/

Roche Oy

FI/ROCH/1705/0086

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot