Roche valittu maailman vastuullisimpien terveysalan yritysten kärkikolmikkoon

Roche valittu maailman vastuullisimpien terveysalan yritysten kärkikolmikkoon

Roche on valittu jälleen maailman kestävimpien lääkealan yritysten joukkoon Dow Jones Sustainability Index -vertailussa (DJSI). Roche sijoittui vertailussa kolmanneksi ja Chugai Pharmaceuticals, yksi Roche-konsernin yhtiöistä, toiseksi.

Roche on pitänyt Dow Jones Sustainability indeksin kärkisijoja hallussaan viimeiset 15 vuotta. Sijoitus perustuu kokonaisarvioon vertailtavien yritysten taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta kestävyydestä sekä vaikutuksista ympäristöön.

“Olemme todella ylpeitä tästä tunnustuksesta myös täällä Suomessa”, toteaa Roche Oy:n toimitusjohtaja David Traub. “Kärkisija kertoo siitä, että panostuksemme yhteiskunnan, talouden ja ympäristön kannalta kestäviin toimintatapoihin näkyy myös ulospäin. Kestävyysajattelu on ollut osa Rochen filosofiaa sen koko 125-vuotisen historian ajan.”

“Mielestäni ensisijainen vastuullisuustekomme suomalaiselle yhteiskunnalle on terveydenhuollon uusien lääkinnällisten ja diagnostisten ratkaisujen kehittäminen”, Traub jatkaa. “Visiomme on tuoda enemmän hyötyä potilaille ja yhteiskunnalle vähemmillä kustannuksilla ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Kehitämme jatkuvasti uusia tieteellisiä ratkaisuja, jotta sairauksien yhteiskunnallinen taakka ei kasvaisi. Meille paikallisuus on vastuullisuutta ja olemme sitoutuneita toimimaan suomalaisen terveydenhuoltojärjestelmän ja suomalaisten potilaiden hyväksi. ”

Lisätietoa Rochen vastuullisuustoimista: Roche.fi sekä Roche.com

Roche

Roche kehittää innovatiivisia lääkehoitoja ja diagnostisia testejä tarjotakseen potilaille enemmän aikaa läheistensä kanssa. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme mukana ratkaisemassa terveydenhuollon suurimpia haasteita, edistämme parempaa hoitoa ja kehitämme hoitopolkuja varhaisesta diagnoosista aina yksilöityyn lääkehoitoon.

Terveydenhuolto  on  merkityksellistä meille kaikille. Siksi työskentelemme varmistaaksemme, että innovaatiomme olisivat nopeasti saatavilla kaikille niitä tarvitseville suomalaisille potilaille  yhteiskunnan resurssien näkökulmasta kestävällä tavalla.

Roche sijoittaa vuosittain yli 20 % globaalista liikevaihdostaan tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan. Näin varmistamme valmiudet yhä uusiin tieteellisiin, diagnostisiin ja digitaalisiin harppauksiin syöpätautien, immunologisten ja  hematologisten sairauksien, keskushermostosairauksien ja silmätautien aloilla. Yhdistämällä yksilöityä diagnostiikan ja lääkekehityksen osaamista pyrimme nopeuttamaan uusien, potilaiden hoitoa mullistavien ratkaisujen kehittämistä. Tämä tavoite tekee meistä sen mitä olemme. Se tekee meistä Rochen.


Sofia Suvila
Communications and Public Policy Manager
Roche Oy
Puhelin:
Sähköposti: [email protected]

M-FI-00004049

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot