Roche valittiin yhdettätoista kertaa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien vastuullisimmaksi terveydenhuoltoalan yritykseksi

Tunnustus kertoo Rochen sitoutumisesta kestävään kehitykseen tärkeänä osana yhtiön liiketoimintastrategiaa

Roche on valittu yhdettätoista kertaa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien (Dow Jones Sustainability Index) Pharmaceuticals-indeksin kestävimmäksi yritykseksi. Valinta perustuu yhtiön taloudellisen, yhteiskunnallisen ja ympäristöön liittyvän suorituskyvyn perusteelliseen analyysiin. Roche on säilyttänyt johtavan asemansa yhtiön kestävän kehityksen strategian ansiosta, joka on juurrutettu yrityksen liiketoimintaan ja kulttuuriin.

Tällä hetkellä Roche toimii koronaviruksen vastaisessa työssä tarjoamalla kasvavan valikoiman diagnostiikkaratkaisuja, kehittämällä uusia lääkkeitä ja tekemällä yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa. Samanaikaisesti Roche myös jatkaa lääkkeiden ja diagnostiikan toimittamista monista muista sairauksista kärsiville potilaille ja tekee yhteistyötä terveydenhuollon tarjoajien, laboratorioiden, viranomaisten ja järjestöjen kanssa varmistaakseen, että potilaat saavat tarvitsemansa testit ja hoidon näinä haastavina aikoina.

Kestävä kehitys on ollut tärkeä osa Rochen liiketoimintaa yli 120 vuoden ajan. Roche soveltaa kestävään kehitykseen kokonaisvaltaista lähestymistapaa: yrityksen strategiassa keskitytään tuotteiden saatavuuden parantamisen lisäksi myös jatkuvaan kehitykseen muuan muassa yhteiskuntavastuun, ympäristönsuojelun, toimitusketjun kestävyyden sekä työntekijöiden houkuttelemisen ja pysyvyyden osa-alueilla.

Esimerkkejä kestävän kehityksen toiminnastamme voi lukea osoitteesta

Roche on globaali lääkealan ja diagnostiikan edelläkävijä. Pyrimme tieteen avulla parantamaan ihmisten elämänlaatua. Rochen yksilöllisen terveydenhuollon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopivin hoito parhaalla mahdollisella tavalla.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka tarjoaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, hematologisten sairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on myös maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa ja syövän kudosdiagnostiikassa. Myös diabeteksen hoidossa Roche on yksi edelläkävijöistä. 

Lisätietoa:

Lehdistötiedustelut

M-FI-00001213
MC-FI-004711

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot