Roche Suomelle uusi toimitusjohtaja

David Traub on nimetty Roche Suomen lääkeliiketoiminnan uudeksi toimitusjohtajaksi. Traub aloittaa tehtävässä lokakuun alussa edellisen toimitusjohtajan Maturin Tchoumin siirtyessä Rochen Alankomaiden toimintojen johtajaksi.

Traub tulee uuteen tehtäväänsä Saksan Rochesta, jossa hän on työskennellyt lääketieteellisenä johtajana sekä vastannut markkinoille pääsystä.

Rochella Traub on työskennellyt monissa tehtävissä markkinoinnin, myynnin, lääketieteellisen toiminnan sekä tuotestrategian parissa asemapaikkanaan Saksa, Kanada ja Sveitsi. Vuosien 2011 ja 2017 välillä Traub johti kahden onkologiatuotteen globaalia kehitysstrategiaa Rochen Sveitsin pääkonttorista käsin.

Traub on työskennellyt Rochella vuodesta 2004. Hän on koulutukseltaan lääketieteen tohtori ja opiskellut kotikaupungissaan Sveitsin Baselissa. Traub siirtyi alunperin potilastyöstä lääketeollisuuden palvelukseen, koska turhautui siihen, kuinka monia potilaita ei voitu auttaa. Tästä lähtien Traub on halunnut tehdä töitä sen eteen, että vakavien sairauksien kanssa eläville voidaan tarjota optimistisempi tulevaisuudennäkymä.

Suomessa Traub haluaa oppia ymmärtämään paikallista terveydenhuoltojärjestelmää ja toimintaympäristön mahdollisuuksia esimerkiksi terveysdatan ja digitalisaation alueella. Traub on innostunut rakentamaan laajaa kumppaneiden ekosysteemiä, jonka kanssa Roche voi kehittää hoitopolkuja, tuottaa innovaatioita potilaille sekä edistää entistä kestävämpää terveydenhuoltojärjestelmää.

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot