Roche kokoaa diabeteksen seurantatiedon yhteen paikkaan

RocheDiabetes Care Platform tuo diabeteksen hoitoon liittyvän tiedon yhteen paikkaan. Sovellus helpottaa hoidon seurantaa ja nopeuttaa yhteydenpitoa lääkärin ja potilaan välillä.

Suomessa markkinoille tuotava RocheDiabetes Care Platform on hoidon seurannan digitaalinen ratkaisu, joka kokoaa saumattomasti diabetekseen liittyvän tiedon yhteen paikkaan helpottaen tiedolla johtamista terveydenhuollossa. Ratkaisun myötä diabeteksen hoidon seuranta helpottuu hoitoyksiköissä, ja ne voivat tarjota diabeetikoille entistä yksilöllisempää diabeteksen hoitoa.

Selkeiden raporttien ansiosta tietoja on helppo tulkita ja niiden perusteella potilaan hoitoon voidaan tehdä muutoksia oikealla hetkellä. Tavoitteena on vahvistaa yhteistyötä ja nopeuttaa yhteydenpitoa potilaan ja terveydenhuollon ammattilaisten välillä.

RocheDiabetes Care Platform kerää ja säilyttää dataa verensokerimittareista, insuliinipumpuista ja muista laiteista ja ohjelmistoista, jotka ovat potilaiden ja hoitohenkilökunnan käytössä. Järjestelmä on suunniteltu analysoimaan ja järjestämään tietoa älykkäiden algoritmien avulla. Se toimii myös muiden valmistajien laitteiden kanssa.

RocheDiabetes Care Platform esittelee laitteista kerätyn tiedon monipuolisesti ja keskeisten asioiden poimiminen on helppoa visualisoidusta tiedosta:

Roche Diabetes Care on ollut innovatiivinen diabetesteknologioiden ja -palvelujen edelläkävijä jo yli 40 vuoden ajan. Yli 5 500 työntekijää yli 100 maassa ympäri maailman työskentelee päivittäin, jotta diabetesta sairastavat saavuttaisivat paremman hoitotasapainon ja saisivat helpotusta päivittäisiin hoitorutiineihin.

Roche Diabetes Care on maailman johtava toimija integroidussa yksilöllisessä diabeteksen hallinnassa. Roche tekee yhteistyötä maailman johtavien diabetesasiantuntijoiden ja terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Roche Diabetes Care pyrkii jatkuvasti kehittymään ja edistämään hoitoa ja säilyttämään kestävät hoidon rakenteet. RocheDiabeteksen brändit Accu-Chek, RocheDiabetes Care Platform ja mySugr sisältävät verensokerin ja insuliinin seurannan sekä digitaaliset ratkaisut.

Roche Diabetes Care työskentelee kumppaniensa kanssa luoden potilaalle arvoa. Rakentamalla avointa ekosysteemiä, yhdistäen laitteet ja digitaaliset ratkaisut ja tuoden relevantin tiedon saataville, Roche Diabetes Care tuo entistä syvempiä oivalluksia ja parempaa ymmärrystä, mikä johtaa yksilöllisiin ja tehokkaisiin hoidon hienosäätöihin.

Vuodesta 2017 lähtien mySugr, yksi suosituimmista diabeteksen hoidon seurannan sovelluksista, on ollut osa Roche Diabetes Carea.

Lue lisää:

Roche on globaali lääkealan ja diagnostiikan edelläkävijä. Pyrimme tieteen avulla parantamaan ihmisten elämänlaatua. Rochen yksilöllisen terveydenhuollon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopivin hoito parhaalla mahdollisella tavalla.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka tarjoaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, hematologisten sairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on myös maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa ja syövän kudosdiagnostiikassa. Myös diabeteksen hoidossa Roche on yksi edelläkävijöistä.

Siitä lähtien kun Roche perustettiin vuonna 1896 Baselissa, Sveitsissä, on terveydenhuollon kehittäminen tieteeseen perustuen ollut toimintamme tarkoitus. Nykyään miljoonat potilaat ympäri maailman saavat lisää aikaa ja parempaa elämänlaatua tieteellisten läpimurtojemme ansiosta diagnostiikassa ja lääkekehityksessä.

Vilja Sormunen  
Digital Transformation Lead, Diabetes Care
Roche Diagnostics Oy

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot