Roche ja Kaiku Health käynnistävät digitaalisen potilasseurannan pilotin Suomessa, Saksassa ja Sveitsissä

F. Hoffmann-La Roche AG on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen Kaiku Health –terveysteknologiayrityksen kanssa digitaalisesta potilasseurannasta syövän immunoterapian yhteydessä. Yritysten pyrkimyksenä on käynnistää uusien potilastukimoduulien pilotti vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla Saksan ja Sveitsin ohella myös Suomessa.

”Digitaaliset ratkaisut ovat tärkeä osa Rochen yksilöllisen terveydenhoidon strategiaa, jossa tavoitteena on taata potilaalle yksilöllisesti oikea lääke oikeaan aikaan. Kaiku Healthin kanssa käynnistettävä pilottiohjelma tukee myös suomalaisen terveysalan kasvustrategian tavoitteita”, sanoo Anssi Linnankivi, Rochen Oy:n lääketieteellinen johtaja.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka valmistaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, tulehdussairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa sekä edelläkävijä syövän kudosdiagnostiikassa ja diabeteksen hoidossa. Rochen yhdistetty vahva osaaminen sekä lääkealalla että diagnostiikassa on tehnyt Rochesta yksilöidyn terveydenhoidon johtavan yrityksen. Rochen yksilöidyn terveydenhoidon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopiva hoito.

Kaiku Health kehittää digitaalista palvelua, jonka tavoitteena on syöpäpotilaiden yksilöllisen hoidon tukeminen ja elämänlaadun parantaminen. Kaiku Health on globaali edelläkävijä uusimpien täsmähoitojen digitaalisten seurantamallien kehittämisessä. Kaiku Health -sovellukseen rakennetut algoritmit seuraavat potilaan oireita, hälyttävät potilaan hoitoon osallistuvia terveydenhuollon ammattilaisia ja tarjoavat yksilöllistä tukea potilaille. Kaiku Health on perustettu vuonna 2012 ja yhtiö on kerännyt yli 6 miljoonaa euroa rahoitusta. Yrityksellä on toimistot Helsingissä, Frankfurtissa ja Tukholmassa.

Roche Oy
Jussi Heinonkoski
Communications and Public Policy Manager
Puhelin:
Sähköposti: 

Kaiku Health Oy
Lauri Sippola
CEO & Co-Founder
Puhelin:
Sähköposti:

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot