Roche Diagnostics Oy:n asiakastiedote tavarantoimituksista

Roche Diagnosticsin tuotteiden saatavuus ja tuotannon luotettavuus koskien WHO:n julistamaa kansainvälistä terveydenhuollon kriisitilannetta

Maailman johtavana terveydenhuollon toimijana Roche on sitoutunut toimittamaan diagnostisia ratkaisuja maailman vakavimpiin terveyden kriiseihin. Roche on myös sitoutunut noudattamaan niitä ohjeita ja määräyksiä, joita WHO ja Yhdysvaltain terveysviranomaiset (US Center for Disease Control and Prevention (CDC)) ovat luoneet suojellakseen kaikkia asianosaisia virukselta.

Tunnistamme tilanteen, jossa yksityisen ja julkisen terveydenhuollon toimijoiden kaikkialla maailmassa on yhdessä toimittava kehittyvän tilanteen hallinnassa. Potilaidemme, liikekumppaneidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme sitoutuneet toimittamaan niin paljon testejä ja tarvikkeita kuin mahdollista tuotteiden tarjonnan rajoissa.

Tällä hetkellä meillä ei ole SARS-CoV-2-puhkeamiseen liittyviä toimitusketjun häiriöitä. Valmistusverkostollamme ja tavarantoimittajillamme on tehokkaat liiketoiminnan jatkuvuuden suunnitelmat käytössä mahdollisen terveyskriisin vaikutusten käsittelemiseksi, ja se arvioi ja seuraa aktiivisesti tilannetta. Vaikka CDC on antanut tason 3 hälytyksen matkustamiseen, se ei vaikuta merkittävästi tavarantoimituksiin Yhdysvaltojen tuotantolaitoksiltamme Eurooppaan.  

Käytettyjen ennakoivien toimenpiteiden takia tuotteiden toimitus maihin on vakaata ja saamme säännöllistä tavaravirtaa jakelukeskuksiin tuotantopaikoiltamme. Ennakoivien toimenpiteiden takia, joihin voi toisinaan kuulua ennakoiva tiukempi varastojen hallinta, voi tilattujen toimitusten tavaramäärä olla tilattua pienempiä. Hallinnoimme tätä kuitenkin yhteistyössä logistiikkapalvelutarjoajiemme kanssa.

Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin tässä muuttuvassa terveystilanteessa. Tästä on esimerkkinä erittäin sitoutuneet tuotantotiimimme, jotka työskentelivät kiivasti pitääkseen tuotteiden tuotannon vakaana ja kehittääkseen uuden SARS CoV-2 -määritystestin, joka tänään sai EUA/CE-IVD -hyväksynnän.

Kaikilla tuotantolaitoksilla on käytössä toimipaikkakohtaiset suunnitelmat Rochen influenssapandemian suunnitelman mukaisesti. Nämä ohjeet sisältävät  ennaltaehkäisevät toimenpiteet tartuntariskien vähentämiseksi, ohjeet sosiaalisista etätoimenpiteistä minimoimalla sosiaaliset kontaktit ja toimenpiteet liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Kaikissa tuotantolaitoksissamme noudatetaan kattavia globaaleja hygienia- ja pukeutumisstandardeja ja -prosesseja suojataksemme tuotteita tai ihmisiä mahdolliselta saastumiselta tai ristikontaminaatiolta.

Roche noudattaa WHO:n ohjeita kansainvälisestä tavarantoimituksesta. Ohjeessa todetaan, että tällä hetkellä ei ole näyttöä SARS-CoV-2:n siirtymisestä tuotujen ja toimitettujen tavaroiden mukana ( ja US CDC: 
Kasvaneen kysynnän tyydyttämiseksi olemme jo tehostaneet merkittävästi Penzbergin toimipisteemme tuotantokapasiteettia ja toteuttaneet ympärivuorokautisesti työ- ja lisälähetykset. Lisäksi tarkistamme jatkuvasti lisätoimenpiteitä, kuten reagenssien, tarvikkeiden ja järjestelmien tuotantolaitosten laajentamista läpimenoaikojen lyhentämiseksi.

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki palvelevat teitä normaalisti: 0800 92066 ja [email protected]. Ymmärrämme, että monilla paikkakunnilla diabeteksen hoitoon käytettyjä resursseja on rajoitettu. Voitte ohjata Accu-Chek-tuotteisiin ja mySugr-sovellukseen liittyvät potilaskyselyt asiakaspalveluumme työtaakkanne vähentämiseksi. Suosittelemme käyttöönottoa, jotta potilas voi seurata helpommin mittaustuloksiaan ja jakaa sovelluksesta saatavia PDF-raportteja hoitohenkilökunnan kanssa. Järjestämme insuliinipumppujen koulutuksia tarpeen mukaan, sillä ne ovat hoidon aloittamisen kannalta välttämättömiä. Haluamme pitää teitä palvelevan kriittisen henkilökuntamme toimintakykyisenä ja siksi kaikki paikan päällä tehtävät toimenpiteet toteutetaan yhden henkilön voimin per asiakas. Meillä on myös valmius tehdä valtaosa tuotekoulutuksista etänä. 

Kaiken kaikkiaan näemme tilanteen muuttuvan nopeasti, ja siksi työskentelemme kaikkien ulkoisten ja sisäisten toimittajien kanssa vastataksemme lisääntyneeseen kysyntään. Yleisesti ottaen näemme, että kykenemme vastaamaan tähän kasvaneeseen kysyntään. Uskomme olemassa olevien suunnitelmiemme luotettavuuteen ja olemme vakuuttuneita siitä, että voimme toimittaa asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme diagnostisia testejämme myös tämän kansanterveydellisen hätätilanteen aikana. Tietenkin, jos tilanne muuttuu, ilmoitamme asiakkaillemme ennakoivasti.

Mikäli tavarantoimituksista toimipaikallenne herää kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: finland.tilaukset(at)roche.com.

Jos epäilette, että Roche Diagnosticsin työntekijä on altistunut (esimerkiksi koronavirukselle) vieraillessaan toimipisteessänne, voitte välittää tiedon HR-toimintoomme osoitteeseen: finland.diahr(at)roche.com

Ajankohtaista lisätietoa koronaviruksesta löytyy: 

Ystävällisin terveisin

Roche Diagnostics Oy

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot