Patricia Ogochi nimitettiin Roche Diagnostics Oy:n toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2024

"Odotan innostuneena työskentelyä Suomessa. Toivon vahvistavani omalta osaltani hyvää yhteistyötä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa, jotta voimme tuoda jatkossakin kestävät ja innovatiiviset ratkaisut potilaiden parhaaksi"

Ennen nykyistä nimitystään Patricia toimi Roche Diagnostics Internationalin kansainvälisenä liiketoimintajohtajana vastuussa keskuslaboratorioiden reagenssien, Elecsys & Clinical Chemistry -portfoliosta (verenmyrkytys, naisen terveys ja kliininen kemia, kaupallinen painopiste Yhdysvalloissa).

Patricia Ogochi on valmistunut Sao Paulon yliopistosta proviisoriksi. Hän suoritti liiketalouden jatko-opinnot Fundacao Getulio Vargasissa (Brasilia) ja London Business School:ssa (Iso-Britannia). Hän siirtyi Roche Diagnosticsin palvelukseen vuonna 2002 sovellusasiantuntijaksi Brasiliaan, jossa hän työskenteli vuoteen 2017 saakka markkinointijohtajana, Lab Consultancy & Clinical Sales -yksikön päällikkönä, kunnes muutti perheineen Sveitsiin.

Viimeisten 22 vuoden aikana hän on toiminut useissa johtotehtävissä, jotka ovat keskittyneet asiakas- ja potilaskokemuksen parantamiseen sekä kaupallisten ja palvelu- ja lääketieteellisten tiimien integrointiin. Patricia työskenteli viisi vuotta alueellisissa rooleissa, mm. Core Lab Euroopan, Lähi-idän, Afrikan ja Latinalaisen Amerikan kaupallisen liiketoiminnan johtajana, minkä jälkeen hän siirtyi Roche Diagnostics Internationaliin. Toimiminen useilla eri markkinoilla ja globaaleissa työtehtävissä on auttanut häntä luomaan verkostonsa ja nykyisen toimintatapansa, joka ovat vahva yhteistyö, yritteliäisyys ja kasvuajattelu.

Patricia haluaa intohimoisesti verkostoitua, pitää tiivistä yhteyttä ihmisiin, johtaa ja kehittää. Hän haluaa olla osa tiimejä, jotka innostuvat erinomaisista tuloksista ja yhteisestä tarkoituksesta sekä pyrkivät parhaan osaamisensa ja luovuutensa avulla vaikuttamaan positiivisesti potilaiden elämään.

Patricia Ogochi, MSc. MBA.

MC-FI-02206

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot