Covid-19: Roche reagoi virukseen Suomessa ja maailmalla

Uusi koronavirus vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään Suomessa ja maailmalla. Vaikka pandemia leviää, me Rochella pidämme potilaat ja asiakkaat vahvasti toimintamme ytimessä. Prioriteettimme on varmistaa, että suomalaiset potilaat saavat tarvitsemansa hoidon sekä turvata suomalaisten laboratorioiden toimintakyky. Olemme myös näinä aikoina asiakkaidemme ja kumppaneidemme käytettävissä.

Meille on tärkeää, että liiketoimintamme ei lisää infektioriskiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Tästä syystä pidämme tarkasti kiinni sosiaalisen etäisyyden ottamisesta. Työntekijämme tekevät etätöitä ja kaikki kasvokkain tapahtuvat tapaamiset niin terveydenhuollon ammattilaisten kuin myös muiden kumppaneiden kanssa on toistaiseksi siirretty. Haluamme kuitenkin jatkaa aktiivista yhteydenpitoa kanssanne ja hyödynnämme mielellämme uusia yhteydenpidon tapoja, kuten virtuaalisia tapaamisia.

Joni Rannanpää
Communications Manager

Sofia Suvila
Communications and Public Policy Manager

M-FI-00000115

Löydä lisää

Lisätietoa Rochen toiminnasta koronaviruksen torjunnassa (en).

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot