ALUR-tutkimus: Tutkimustuloksia keuhkosyövän lääkehoidosta

Roche on julkistanut globaalin faasin III ALUR-tutkimuksen tuloksia, joiden mukaan alektinibi ▼ (AlecensaÒ) vähentää merkitsevästi keuhkosyövän etenemisen riskiä tai kuolemia. Tutkimus osoittaa, että alektinibilla voidaan saavuttaa hyötyä myöhäisemmissä hoitolinjoissa edenneen ALK-positiivisen keuhkosyövän hoidossa.

ALUR-tulosten mukaan alektinibi-hoito vähentää sairauden pahenemisen tai kuoleman riskiä 85 % verrattuna kemoterapiaan. Tulos koskee potilaita, joilla on ALK-positiivinen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä (NSCLC) ja joiden hoito on edennyt platinaa sisältävän kemoterapian ja kritsotinibin jälkeen.

ALUR-tutkimuksen tuloksia esiteltiin European Society for Medical Oncology (ESMO) -konferenssissa 11 syyskuuta 2017.

Lisätietoja aiheesta:

▼ Tähän lääkkeeseen kohdistuu lisäseuranta.

FI/ROCH/1709/0143

© 2023 Roche Diagnostics Oy ja Roche Oy, Revontulenpuisto 2 C, 02100 Espoo Tällä sivustolla on tietoa Roche Oy:n ja Roche Diagnostics Oy:n tuotteista ja palveluista Suomessa. Lääkkeitä koskeva tieto on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy eivät miltään osin vastaa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta.

YhteystiedotRoche maailmanlaajuisestilinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeLääkehoitoDiagnostiikkaTyöpaikatMediaTarinoitaTietosuojaKäyttöehdotSosiaalisen median käyttöehdot