Uutiset

Espoo, 14.12.2017

Rochen tuotteet siirtyvät Tamron jakeluun

Roche on sopinut yhteistyön käynnistämisestä lääkejakelija Tamron kanssa. Monivuotinen sopimus koskee sekä Rochen lääkkeiden että kliinisten tutkimusvalmisteiden varastointia ja jakelua Suomessa.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta Tamron kanssa. Yhtenä suurimmista lääkealan toimijoista Suomessa meille on hyvin tärkeää, että lääkkeemme toimitetaan apteekkeihin ja sairaaloihin luotettavasti ja turvallisesti. Tärkein yhteistyön tavoite on edistää suomalaisten potilaiden hyvinvointia ja saattaa Rochen käänteentekevät lääkkeet nopeasti potilaiden käyttöön”, kertoo Roche Oy:n toimitusjohtaja Maturin Tchoumi.

Rochen tuotteiden jakelu siirtyy Tamrolle vuoden 2018 alusta alkaen.

 

Roche

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka valmistaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, tulehdussairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa sekä edelläkävijä syövän kudosdiagnostiikassa ja diabeteksen hoidossa. Rochen yhdistetty vahva osaaminen sekä lääkealalla että diagnostiikassa on tehnyt Rochesta yksilöidyn terveydenhoidon johtavan yrityksen. Rochen yksilöidyn terveydenhoidon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopiva hoito.

 

Lisätietoja:

Nina Isonen-Sjölund
Market Access Director, Responsible Pharmacist, QP, Roche Oy
Yhteystiedot: +358 40765 9629, [email protected]

 

Median yhteydenotot:
Sofia Suvila
Public Policy Manager, Roche Oy
Yhteystiedot: +358 443071216, [email protected]

 

FI/ROCH/1712/0200