Uutiset

Espoo, 24.11.2020

Roche valittiin yhdettätoista kertaa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien vastuullisimmaksi terveydenhuoltoalan yritykseksi

Tunnustus kertoo Rochen sitoutumisesta kestävään kehitykseen tärkeänä osana yhtiön liiketoimintastrategiaa            

Roche on valittu yhdettätoista kertaa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksien (Dow Jones Sustainability Index) Pharmaceuticals-indeksin kestävimmäksi yritykseksi. Valinta perustuu yhtiön taloudellisen, yhteiskunnallisen ja ympäristöön liittyvän suorituskyvyn perusteelliseen analyysiin. Roche on säilyttänyt johtavan asemansa yhtiön kestävän kehityksen strategian ansiosta, joka on juurrutettu yrityksen liiketoimintaan ja kulttuuriin.

Tällä hetkellä Roche toimii koronaviruksen vastaisessa työssä tarjoamalla kasvavan valikoiman diagnostiikkaratkaisuja, kehittämällä uusia lääkkeitä ja tekemällä yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa. Samanaikaisesti Roche myös jatkaa lääkkeiden ja diagnostiikan toimittamista monista muista sairauksista kärsiville potilaille ja tekee yhteistyötä terveydenhuollon tarjoajien, laboratorioiden, viranomaisten ja järjestöjen kanssa varmistaakseen, että potilaat saavat tarvitsemansa testit ja hoidon näinä haastavina aikoina.

Roche ja kestävä kehitys
Kestävä kehitys on ollut tärkeä osa Rochen liiketoimintaa yli 120 vuoden ajan. Roche soveltaa kestävään kehitykseen kokonaisvaltaista lähestymistapaa: yrityksen strategiassa keskitytään tuotteiden saatavuuden parantamisen lisäksi myös jatkuvaan kehitykseen muuan muassa yhteiskuntavastuun, ympäristönsuojelun, toimitusketjun kestävyyden sekä työntekijöiden houkuttelemisen ja pysyvyyden osa-alueilla.

Esimerkkejä kestävän kehityksen toiminnastamme voi lukea osoitteesta www.roche.com/sustainability

Tietoa Rochesta

Roche on globaali lääkealan ja diagnostiikan edelläkävijä. Pyrimme tieteen avulla parantamaan ihmisten elämänlaatua. Rochen yksilöllisen terveydenhuollon strategian tavoitteena on tarjota jokaiselle potilaalle juuri hänelle sopivin hoito parhaalla mahdollisella tavalla.

Roche on maailman suurin bioteknologiayritys, joka tarjoaa lääkkeitä syöpätautien, immunologisten sairauksien, hematologisten sairauksien ja keskushermostosairauksien hoitoon. Roche on myös maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa ja syövän kudosdiagnostiikassa. Myös diabeteksen hoidossa Roche on yksi edelläkävijöistä. 

Lisätietoa: www.roche.fi, www.roche.com
 

Lehdistötiedustelut

Jussi Heinonkoski
Communications and Public Policy Manager
Roche Oy
Puhelin: +358 50 471 2010
Sähköposti: [email protected]

 

Roche Diagnostics Oy
Joni Rannanpää
Communications Manager
Puhelin: +358 50 558 6268
Sähköposti: [email protected]

 

M-FI-00001213

MC-FI-004711