Terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja laboratorioille

Me kaikki havannoimme maailmaa hieman eri tavalla. Se ei ole vain sitä mitä teet, vaan myös miten sen teet.

Roche on johtava tekijä diagnostiikan alalla. Me teemme tämän suunnittelemalla diagnostiikkaa lääketieteellisen maailman tarpeisiin ja tuottamalla henkilökohtaisia palveluja, jotta mahdollistamme menestymisen. Laadukkuuden, rakenteiden ja yksityiskohtien huomioimisella me mahdollistamme, että asiakkaamme pystyvät auttamaan potilaita elämään paremmin ja pidempään.

Korkeiden diagnostisten laatuvaatimusten palvelujentuottamisessa pienet asiat mahdollistavat suurten asioiden tapahtumisen. Tuotteidemme läpinäkyvyys, palvelumme joustavuus ja saatavuus sekä kyky kääntää nämä asiat paikalliseksi osaamiseksi ja asiantuntijuudeksi. Nämä ovat usein näkymättömiä elementtejä, jotka ajavat lääketieteellistä kehittämistä eri puolilla maailmaa. Nämä ovat pieniä asioita joita me teemme joka päivä parantaaksemme lääketiedettä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Vankkumaton missiomme ja intohimomme antavat meille rohkeutta viedä palveluitamme jatkuvasti eteenpäin. Tuomalla oikeat elementit yhteen me autamme luomaan paremman huomisen. On olemassa monia tapoja parantaa elämisen laatua. Meidän panoksemme on kiinnittää huomioita useisiin pieniin yksityiskohtiin.

       Roche Diagnostics – Asiantuntijapalvelut
“It’s the little things that make big things happen”