Julkisia hankintoja tehdään Suomessa vuosittain noin 35 miljardin euron arvosta ja merkittävä osa tästä summasta kohdentuu palveluihin. Vaikuttavuuden hankinnan voidaan ajatella tarkoittavan myös miljardien eurojen verotulojen aikaisempaa tuloksellisempaa käyttöä.

Julkiset hankinnat eivät ole vain hankintoja, vaan niiden kautta voidaan tavoitella huomattavia myönteisiä muutoksia yhteiskunnassamme. Olemme siis monien mahdollisuuksien äärellä. Muutoksen avaimet ovat hankinnoista vastaavilla asiantuntijoilla. (Vaikuttavuuden hankinta, Käsikirja julkiselle sektorille; Jussi Pyykkönen syyskuu 2016; esipuhe)

Vanhentuneet hankintamallit, jotka ovat alunperin suunniteltu matalakustanteisten ja isojen tuotemäärien ostamiseen eivät kuitenkaan sovellu innovatiivisten ratkaisujen ostamiseen. Mitä voidaan ja pitäisi tehdä?

Tässä laadukkaassa webinaarisarjassa keskitymme kuulemaan & keskustelemaan, miten innovatiiviset tekniikat ja ratkaisut voivat tuottaa tehokkuutta terveydenhuoltojärjestelmille ja parantaa hoitotuloksia sekä kustannusrakennetta.

 

7.9.2021 klo 8.30 - 10.00
Mitä vaikuttavuusperusteinen hankinta on ja mitä se pitää sisällään? Miksi se on tämänpäivän terveydenhuollossa niin tärkeää?

21.9.2021 klo 8.30 - 10.00
Kuinka nykyinen järjestelmä mahdollistaa vaikuttavuusperusteisen hankinnan? Mitä voidaan ja mitä pitäisi tehdä?

5.10.2021 klo 8.30 - 10.00
Esimerkkejä vaikuttavuusperusteisesta hankintaprosessista. Esimerkkejä muista maista.Ohjelma päivitetään lähiaikoina. Voit osallistua kaikkiin tai valitsemiisi jaksoihin.


Lisätietoa: [email protected]

Illmoittautuminen

Kiitos. Olemme vastaanottaneet viestisi ja otamme yhteyttä pian.