Kaikki tulevat tapahtumat

R&D Days 2021

4. – 5.11. Research and Development Days 2021

This is an ideal environment for healthcare professionals to learn about current and future innovations, as well as high-level scientific topics whilst having an opportunity to ask questions and knowledge exchange. 

Lisätietoja tapahtumasta: finland.diagnostics@roche.com

9. - 10.11.2021 cobas & Sysmex käyttäjäpäivät - hybriditapahtuma

Kaksipäiväinen ajankohtainen seminaari Helsingin Messukeskus Siivessä tarjoaa uusimman tiedon mm. kemiasta ja immunokemiasta, verisolulaskennasta, vierianalytiikasta ja virtsa-analytiikasta sekä esikäsittely-, cobas-välitieto- ja Sysmex-välitietojärjestelmistä.  Tilaisuus livestriimataan, joten voit osallistua myös etänä. 

Tapahtuma on suunnattu cobas- ja Sysmex-laitteiden käyttäjille. 

Aikaisemmat tapahtumat

 

Aikaisemmat tapahtumat

Vaikuttavuusperusteinen hankinta 2021

Vaikuttavuusperusteinen hankinta -

Roche Diagnostics ja Orla DTx järjestävät yhteistyössä uuden 3-osaisen webinaarisarjan syksyllä 2021


Vanhentuneet hankintamallit, jotka ovat alunperin suunniteltu matalakustanteisten ja isojen tuotemäärien ostamiseen eivät kuitenkaan sovellu innovatiivisten ratkaisujen ostamiseen. Mitä voidaan ja pitäisi tehdä?

>Lue lisää

pre-eklampsia webinaari

Pre-eklampsia webinaari

 

Pre-eklampsian ennustaminen ja ehkäisy/Dosentti Pia Villa

Pre-eklampsiaan sairastuu 2-8 % raskaana olevista. Vuosittain noin 70 000 naista kuolee pre-eklampsian vuoksi, valtaosa kehittyvissä maissa. Kehittyneissä maissa äidin tai sikiön menehtymisen riski on pieni, mutta erityisesti varhainen ja vaikea pre-eklampsian muoto aiheuttaa hankalia seurauksia.

Lue lisää