covid-cell

Rochen SARS-CoV-2-testit

Luotettavia tuloksia korkealaatuisilla SARS-CoV-2-testeillä

Olemme maailman johtava yritys in vitro -diagnostiikassa, ja se velvoittaa meitä toimittamaan luotettavia ja tehokkaita SARS-CoV-2-testiratkaisuja potilastyöhön mahdollisimman nopeasti. Olemme ylpeitä voidessamme osallistua maailmanlaajuisen pandemian torjuntaan.

Rochella on kattava SARS-CoV-2-testiportfolio, joka jakautuu kolmeen kategoriaan: antigeenitestit, vasta-ainetestit ja NAAT-testit.

Huolestuttavien virusvarianttilinjojen (VOC) ei ole havaittu vaikuttavan Rochen SARS-CoV-2 antigeeni- ja vasta-ainetestien suorituskykyyn.

Roche on analysoinut huolestuttavien virusvarianttilinjojen sekvenssejä ja tutkinut mutaatioiden vaikutusta SARS-CoV-2 Rapid Antigen, SARS-CoV-2 Rapid Antibody, Elecsys® Anti-SARS-CoV-2, Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 S ja Elecsys® SARS-Cov-2 Antigen testien toimintaedellytyksiin. Virusmuunnoksen ei havaittu vaikuttavan testien suorituskykyyn.

Tiedote (pdf)

 

Kiitos. Olemme vastaanottaneet viestisi ja otamme yhteyttä pian.

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal

on viruksen kvalitatiiviseen määrittämiseen nenätikkunäytteestä terveydenhuollon ammattilaisille. Näytteenotto verrattuna nenänielunäytteeseen on yksinkertaisempi ja nopeampi. Se voi vähentää myös potilaan kokemaa epämukavuutta. Testi tunnistaa viruksen nukleoproteiinin ja mahdollistaa infektion havaitsemisen COVID-19-taudin varhaisessa vaiheessa.

Esite (pdf)

Tiedote SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test  Nasal (pdf) 

infographic