Tutustu tulevaan työpaikkaasi

Me Rochella haluamme ratkaista ihmiskunnan suurimpia haasteita tieteen ja tekniikan avulla. Teemme työtä, joka vaikuttaa miljoonien potilaiden elämään ympäri maailmaa, joka päivä.

Löydät kaikki Rochen avoinna olevat työpaikat kansainväliseltä urasivultamme. Valitse Locations-valikosta Finland, kun haluat tarkastella Suomessa avoinna olevia työmahdollisuuksia.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin

Rochen monimuotoinen ja osallistava työkulttuuri

Me Rochella uskomme, että potilastyössä parhaat tulokset saavutetaan yksilöllisellä lähestymistavalla ja hoidolla. Sama pätee työntekijöihimme. Monimuotoinen ja osallistava työkulttuuri tarkoittaa jokaiselle työntekijälle eri asioita, ja siksi pyrimme huomioimaan jokaisen työntekijän yksilölliset ominaisuudet myös työkulttuurimme rakentamisessa ja siihen osallistamisessa.

Haluamme tarjota ainutlaatuisia työmahdollisuuksia työntekijöille. Pyrimme tunnistamaan ja luomaan mahdollisuuksia, joiden avulla jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja tehdä työtä potilaiden eteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Meitä rochelaisia on jo yli 90 000, ja työskentelemme yli 100 maassa. Arvostamme monimuotoisuutta ja jokaisen työntekijän yksilöllisiä piirteitä, ominaisuuksia ja kykyjä. Haluamme olla osallistava työpaikka, jossa jokaisella on mahdollisuus hyödyntää potentiaaliaan ja olla mukana vaikuttamassa asioihin.

Monimuotoisuutta vaalimalla rikastutamme kanssakäymistä ja päätöksentekoa yrityksessämme. Se auttaa ja vauhdittaa tavoitteisiin pääsemistä.

Tutustu kansainväliseen, monimuotoiseen ja osallistavaan työkulttuuriimme.

Lue katsaus

Roche työnantajana

Roche-konsernissa noudatetaan yhtenäistä työllistämiskäytäntöä, joka ohjaa työsuhteisiin liittyviä asioita. Tarjoamme haastavia ja palkitsevia uramahdollisuuksia ja kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittämään osaamistaan.

Haluamme kehittyä työnantajana myös itse. Siksi vaalimme työympäristöä, jossa rohkaistaan ​​ilmaisemaan ideoita ja mielipiteitä. Arvostamme työntekijöidemme mielipiteitä ja pyydämme heiltä säännöllisesti palautetta muun muassa koko Roche-konsernin kattavan työntekijäkyselyn avulla.

Tutustu työsuhdekäytäntöihimme

People walking

Minkälaista Rochella on työskennellä?

Annetaan työntekijöidemme kertoa itse. Katso työntekijöidemme haastatteluja ja tutustu monimuotoisiin uratarinoihin We are Roche -sivulla.