Juhlimme elämää

Jokainen hetki on arvokas – oli kyseessä sitten arkinen, ohikiitävä hetki tai merkittävä, käänteentekevä elämäntapahtuma. Elämässä kuuluu olla yllättäviä ja tunteikkaita hetkiä. Yhdessä ne tekevät elämästämme ainutlaatuisen ja arvokkaan.

125

Rochen 125-vuotisen matkan varrelle on mahtunut sekä onnistumisia että epäonnistumisia. Kokemustemme ansiosta meille on selvää, mikä elämässä on tärkeää.

Olemme ylpeitä perinnöstämme

Olemme olleet perheyritys jo viiden sukupolven ajan. Tieteellisten ratkaisujen löytäminen ja paremman huomisen luominen ovat paitsi ohjanneet ja motivoineet toimintaamme myös muokanneet yrityskulttuuriamme.

Olemme oppineet, että hyvä liiketoiminta edellyttää positiivisen ja pysyvää vaikuttamista yhteiskuntaan ja että oikeanlainen yrityskulttuuri tuo ihmisistä parhaat puolet esiin. Siksi pidämme kiinni tavoitteistamme – haluamme jatkossakin olla aivan yhtä uteliaita, empaattisia ja rohkeita kuin olemme tähänkin asti olleet.

Rochen yrityskulttuuri on sekä perintö että lupaus

Uudistumme ja kehitämme toimintaamme aina sen mukaan, mitä potilaat ja terveydenhoidon ammattilaiset tarvitsevat. Pyrimme löytämään pitkäaikaisia ratkaisuja, jotka parantavat terveydenhoidon saatavuutta ja laatua. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kumppanuuksia eri toimialoilla ja eri maissa, jotta voisimme parantaa miljoonien ihmisten elämänlaatua pysyvästi.

 

Mitä on olla rochelainen? 

Tea, 4 vuotta Rochella, asiantuntija tieteellisessä tiimissä

 

Cagil, 4 vuotta Rochella, IT asiantuntija

Emmi, 12 vuotta Rochella, koulutusasiantuntija

 

Jiri, 5 vuotta, Technical Support Specialist

 

Toimintamme avaintekijät

Menestyksemme perustuu pitkälti tutkijoidemme osaamiseen. Yhdistämällä huipputasoisen tutkimuksen ja luovuuden olemme onnistuneet tekemään Rochesta yrityksen, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

>Tutustu saavutuksiimme

 

Let’s celebrate life!

>Tervetuloa Rochen 125-vuotisjuhlaan!

 

Katsaus historiaamme

Rochen sitoutuminen innovatiiviseen tieteeseen on johtanut läpimurtoihin, jotka ovat kestäneet aikaa. Tutustu historiamme merkkipaaluihin.

>Lue historiakatsaus