SARS-CoV-2 Test-portfolio

Roche on sitoutunut kehittämään jatkuvasti tuotteitaan, ja nyt meillä on uusi korkealaatuisten testien perhe raikkaalla ulkoasulla.

SARS-CoV-2 & Flu A/B Rapid Antigen Test

Uusi SARS-CoV-2 & Flu A/B Rapid Antigen Test mahdollistaa samanaikaisen diagnosoinnin yhdestä näytteestä erottelemalla SARS-CoV-2- ja influenssa A- ja B-infektiot.

Pakkaus sisältää 25 käyttövalmista testiä, sekä positiivisen ja negatiivisen kontrollin.

   

Omicron

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test 2.0

Tuoreet Rochen sisäiset tutkimukset ja riippumattomista tutkimuksista saadut tiedot osoittavat, että Rochen SARS-CoV-2 Rapid Test tuoteperhe pystyy tunnistamaan kaikki tiedossa olevat virusmuunnokset.

>Lue lisää

 

Kiitos. Olemme vastaanottaneet viestisi ja otamme yhteyttä pian.

SARS-CoV-2 Antigen Self Test Nasal - koronatesti itsetestaukseen, nyt saatavilla myös Suomessa

Antigeenipikatesti tunnistaa, onko näytteessä SARS-CoV-2-viruksen tuottamaa nukleokapsidiproteiinia (N-proteiinia). Mikäli näitä antigeenejä esiintyy, on se merkki aktiivisesta virusinfektiosta.

Testi havaitsee myös virusmuunnokset, kuten omikron-variantin.

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal 2.0

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal 2.0 on testi terveydenhoidon ammattilaisten käyttöön. Sieraintikkunäytteen ottaminen on helpompaa ja potilaalle miellyttävämpää kuin nenänielunäytteen ottaminen. 

Tuote on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön laboratorioissa, vieritestaustilanteisiin hoitopisteissä.

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test 2.0

Antigeenipikatesti SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test on luotettava ja nopea kromatografinen immunomääritys potilaan nenänielussa olevien SARS-CoV-2:n spesifisten antigeenien kvalitatiiviseen havaitsemiseen.

Tuotetiedot (pdf)

 

Sars-Cov-2 Rapid Antibody Test 2.0

SARS-CoV-2 Rapid Antibody Test 2.0

Vasta-ainepikatesti SARS-CoV-2 Rapid Antibody Test 2.0 on luotettava, nopea kromatografinen immunomääritys, joka on tarkoitettu SARS-CoV-2:n vasta-aineiden (IgM ja IgG) kvalitatiiviseen havaitsemiseen ihmisen seerumissa, plasmassa tai kokoveressä. SARS-CoV-2 Rapid Antibody -testi 2.0 on luotettava, lateraaliseen virtaukseen perustuva menetelmä. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat käyttää testiä vieritestaustilanteissa, kun selvitetään, onko potilaalle muodostunut immuunivaste SARS-CoV-2-virusta vastaan. Testi on tarkoitettu käytettäväksi apuna sellaisten henkilöiden tunnistamisessa, joilla on aiempaan infektioon viittaava adaptiivinen immuunivaste SARS-CoV-2:lle.

liat

Molekyylitesti (PCR)

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Assay

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Assay on automatisoitu ja reaaliaikainen RT-PCR-määritys. Se on tarkoitettu SARS-CoV-2:n, influenssa A:n ja influenssa B:n nopeaan kvalitatiiviseen havaitsemiseen ja erottamiseen in vitro -menetelmällä sellaisten potilaiden sierain- ja nenänielutikkunäytteestä, joilla epäillään hengitystieinfektiota.

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Assay

Testaus suoritetaan Rochen PCR-vieritestausratkaisulla, cobas® Liat® -järjestelmällä. Järjestelmä on saatavissa maissa, joissa hyväksytään CE-merkintä.

cobas® Liat® System

 

SARS-CoV-2 Test

Lue THL:n ohje antigeenitestien käytöstä koronavirusdiagnostiikassa

Antigeenitestit soveltuvat PCR-testien rinnalle koronavirusinfektion diagnosoimiseen. Antigeenitestit tunnistavat hengitystie-eritenäytteestä viruksen proteiineja eli antigeeneja, joita syntyy, kun virus lisääntyy tartunnan saaneen henkilön hengitysteiden epiteelisoluissa. Katso ohjeellinen vuokaavio oireisten ja oireettomien testauksesta korkean (A) ja matalan (B) esiintyvyyden alueilla. Ohje on suunnattu terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisille.

Tutustu THL:n ohjeeseen