Molekyylitestit (PCR)

cobas® SARS-CoV-2 Test

cobas® cobas® SARS-CoV-2-testi on reaaliaikainen RT-PCR-testi, joka on tarkoitettu SARS-CoV-2:n kvalitatiiviseen havaitsemiseen potilaiden sierain-, nenänielu- ja nielutikkunäytteestä.

 

cobas® SARS-CoV-2 Test

 

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Test
cobas®
SARS-CoV-2 & Influenza A/B-testi on reaaliaikainen RT-PCR-testi, joka on tarkoitettu SARS-CoV-2:n, influenssa A:n ja influenssa B:n kvalitatiiviseen havaitsemiseen ja erottelemiseen potilaiden sierain- ja nenänielutikkunäytteestä.

 

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Test

 

Molemmat testit voidaan suorittaa Rochen täysin automatisoiduilla cobas® 6800- ja cobas® 8800 -järjestelmillä. Molempia testejä on saatavissa maissa, joissa hyväksytään CE-merkintä.

 

cobas® 6800 System

cobas® 8800 System

Kiitos. Olemme vastaanottaneet viestisi ja otamme yhteyttä pian.

Elecsys SARS-CoV-2 antigeeni testin esikäsittelyn työnkulku

Antigeenitesti

Elecsys® SARS-Cov-2 Antigen

Automatisoitu Elecsys® SARS-CoV-2 Antigen on tarkka immunokemiallinen testi SARS-CoV-2 nukleokapsidiantigeenin kvalitatiiviseen tunnistamiseen nenänielu- ja nielunäytteistä.

Elecsys® SARS-CoV-2 Antigen

 

Tutustu myös:

cobas e 601 module

cobas e 411 analyzer

cobas e 801 module

Vasta-ainetestit

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 on immunomääritys SARS-CoV-2:n vasta-aineiden (mukaan lukien IgG) kvalitatiiviseen havaitsemiseen ihmisen seerumissa ja plasmassa in vitro -menetelmällä. Testillä määritetään immuunivaste SARS-CoV-2-virusta vastaan.

 

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2-testi on suunniteltu mittaamaan korkean affiniteetin vasta-aineita. Testin herkkyys ja spesifisyys ovat erinomaiset. Laajalla näytekohortilla (n=10 453) todennettu korkea spesifisyys (99,80 %) mahdollistaa luotettavat tulokset ja korkean PPV:n (Positive Predictive Value) myös tilanteessa, jossa SARS-CoV-2-infektion prevalenssia ei tunneta, tai prevalenssi on matala.

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2

Factsheet (pdf)

 

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 S

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 S -testillä voidaan määrittää kvantitatiivisesti SARS-CoV-2-vasta-aineiden taso henkilöiltä, jotka ovat altistuneet virukselle tai saaneet rokotteen. Näin pystytään osoittamaan mahdollinen immuniteetti tai mittaamaan rokotevaste.

 

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 S on immunomääritys SARS-CoV-2-piikkiproteiinin reseptoria sitovan domeenin (RBD) vasta-aineiden (mukaan lukien IgG) määrittelemiseksi ihmisen seerumissa ja plasmassa in vitro -menetelmällä.

Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 S

Tiedote (pdf)

Factsheet (pdf)

Lue THL:n ohje antigeenitestien käytöstä koronavirusdiagnostiikassa

Antigeenitestit soveltuvat PCR-testien rinnalle koronavirusinfektion diagnosoimiseen. Antigeenitestit tunnistavat hengitystie-eritenäytteestä viruksen proteiineja eli antigeeneja, joita syntyy, kun virus lisääntyy tartunnan saaneen henkilön hengitysteiden epiteelisoluissa. Katso ohjeellinen vuokaavio oireisten ja oireettomien testauksesta korkean (A) ja matalan (B) esiintyvyyden alueilla. Ohje on suunnattu terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisille.

Tutustu THL:n ohjeeseen

Point of Care -testit

cobas® SARS-CoV-2 & Influenza A/B Assay (PCR)

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal

SARS-CoV-2 Rapid Antibody Test

Tutustu PoC-testeihin