Pysäytä influenssan leviäminen ‑ tee luotettava ja nopea testi

Pysäytä influenssan leviäminen - tee luotettava ja nopea testi

Sisällöstä vastaa Roche Diagnostics Oy

Influenssakauden aikana terveydenhuollon ammattilaiset joutuvat usein valitsemaan tarkkuuden ja nopeuden välillä. Näin ei tarvitse olla: cobas® Liat® PCR -laite takaa tarkat ja luotettavat influenssatestitulokset nopeasti.

Strep A -testin ajoaika on noin 15 minuuttia, influenssa A/B- ja influenssa A/B & RSV -testien ajoaika on noin 20 minuuttia.

Rochella on myös kattava SARS-CoV-2-testiportfolio, joka jakautuu kolmeen kategoriaan: PCR-testit, antigeenitestit ja vasta-ainetestit.

Pieneen tilaan mahtuva cobas® Liat® PCR -laite on ihanteellinen PCR-ratkaisu satelliittilaboratorioihin ja lähelle potilasta.

 

cobas-liat-pcr-system-small-item

Edistynyt, reaaliaikainen PCR-laite

cobas® Liat® PCR System edustaa viimeisintä polymeraasiketjureaktio- eli PCR-tekniikkaa. PCR eli polymerase chain reaction on yksi tärkeimmistä molekyylibiologian menetelmistä ja joustava tapa geenin tai DNA-pätkän monistamiseen.

Luotettava ja helppokäyttöinen cobas® Liat® PCR -laite antaa tarkat tulokset nopeasti.

Tutustu laitteeseen

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää cobas® Liat® PCR -laitteesta?

Kiitos. Olemme vastaanottaneet viestisi ja otamme yhteyttä pian.

Solu
Influenza comparison

Vertaa testaustapoja – influenssatestaus perinteisin menetelmin vs. cobas® Liat® PCR System

Monitestialgoritmi

Potilaalla epäillään influenssaa.

Otetaan näyte antigeenitestiä varten.

Negatiivinen tulos täytyy vahvistaa.

Näytteet lähetetään laboratorioon viljelyä tai PCR-testausta varten.

Antiviraalisten lääkkeiden teho on osoitettu, kun ne aloitetaan 2 vuorokauden sisällä ensi oireiden alkamisesta. Monitestialgoritmia noudattaessa hoitoa on haastavaa aloittaa tämä aikarajan sisällä.

cobas® Influenza A/B test

Potilaalla epäillään influenssaa.

Otetaan näyte.

Tee cobas® Influenza A/B -testi. Saat lopullisen tuloksen 20 minuutissa.

Roche on PCR-analyysin edelläkävijä

Roche on ollut edelläkävijä PCR-analyysien kehittämisessä vuodesta 1983 lähtien. cobas® Liat® PCR -laite monistaa potilasnäytteistä eristetyn DNA:n tai RNA:n tarttuvien tautien tunnistamista varten. Rochen PCR-teknologia takaa laboratoriolaatuisen tarkkuuden kaikissa määrityksissä ja vähentää väärien tulosten riskiä.

PCR-analyysi on perinteisesti vaatinut monivaiheisen prosessin, jossa laboratorioteknikko testaa useita näytteitä samanaikaisesti. cobas® Liat® PCR -järjestelmä automatisoi nämä vaiheet täysin, mahdollistaen yksittäisten näytteiden nopean ja tarkan analysoinnin.

Tutustu PCR-analyysiimme tarkemmin

Tutustu helppokäyttöiseen laitteeseen

Pienikokoinen, mutta tehokas cobas® Liat® PCR -laite on ihanteellinen ratkaisu satelliittilaboratorioihin ja POC-hoitopisteisiin. Katso miten laite toimii.

Katso video

Älä määrää antibiootteja turhaan

Hengitystieinfektioon saatetaan määrätä antibioottilääkitys, vaikka taudin aiheuttaja olisi virus. cobas® Liat® PCR -laitteen antaman diagnoosin ansiosta turhat antibioottikuurit voidaan välttää.

Katso video