Terveydenhuollossa on meneillään yksi suurimmista muutoksista. Suomessa SOTEn tavoitteena on luoda saumaton toiminta eri sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kesken, jolloin he pystyvät toimimaan entistä paremmin yhdessä potilaiden ja kuntalaisten parhaaksi. Tämä työ vaatii onnistuakseen yhteistyötä sekä datan laaja-alaista käyttöä.

Roche Diagnostics pyrkii vastaamaan tähän tarpeeseen tarjoamalla paljon erilaisia digitaalisia ratkaisuja. Näiden ratkaisujen tavoitteena on mahdollistaa datan laaja-alainen käyttö terveydenhuollossa potilaan hoitopolun tukemiseksi, sekä tarjota erilaisia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla pystytään tehostamaan laboratorion toimintaa ja diagnostiikan käyttöä. 

 

Mitä navify® tarkoittaa sinulle?

navify tarkoittaa Rochen digitaalisia ratkaisuja, jotka yhdistävät terveydenhuollon toimijat nopeuttaakseen innovaatioiden ja oivallusten saatavuutta. Se on yhdistetty ja ketterä terveydenhuollon palvelu, jossa digitaalinen teknologia avaa uusia mahdollisuuksia parempaan hoitoon.

Mitä navify® tarjoaa?

navify tarjoaa lääketieteellistä, toiminnallista ja taloudellista arvoa yhdistämällä tiedot, järjestelmät ja palveluntarjoajat terveydenhuollon eri lähteistä. Se integroi turvallisesti potilaspolun jokaisessa vaiheessa saatavilla olevat tiedot, jotka puolestaan tarjoavat kliinikoille mahdollisuuden luotettaviin hoitopäätöksiin. Ratkaisut auttavat viime kädessä kasvattamaan myös operatiivista, kliinistä ja taloudellista arvoa. 

 

navify® Portal

Nykyisille asiakkaillemme tarkoitettu extranet-palvelu DiaLog laajeni entisestään kattavammaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa pääsyn useisiin digitaalisiin tuotteisiin, työkaluihin ja sovelluksiin, ja se tunnetaan nykyään nimellä navify® Portal.

navify Portal muuttaa, yksinkertaistaa ja tehostaa laboratoriosi toimintaa, jolloin voit hyödyntää sen täyden potentiaalin. Uudistettu portaali paitsi parantaa kokemustasi digitaalisten ratkaisujemme kanssa, myös auttaa sinua hyödyntämään dataa, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä oikeaan aikaan.

Tallenna itsellesi palvelun uusi osoite: https://navifyportal.roche.com


Pääset kirjautumaan sisään DiaLog-tunnuksillasi. Mikäli et Rochen asiakkaana ole vielä liittynyt navify Portaliin, voit pyytää oikeuksia täältä